H εταιρεία IP Gruppo api χορηγός της Gresini Racing Team για τα επόμενα τρία χρόνια

Η ιταλική εταιρεία τη δεκαετία του ’60 ήταν και τότε χορηγός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών
motomag H εταιρεία IP Gruppo api χορηγός της Gresini Racing Team για τα επόμενα τρία χρόνια
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

12/3/2024

Η ιταλική IP Gruppo api, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των καυσίμων αλλά και στις υπηρεσίες μεταφορών, τα επόμενα τρία χρόνια θα βρίσκεται στο MotoGP ως χορηγός της Gresini Racing Team.

Για την επανεμφάνιση της στους αγώνες μοτοσυκλέτας η IP επέλεξε την ομάδα της Gresini Racing Team και τα αδέρφια Marc και Alex Marquez. Το εταιρικό λογότυπο της IP θα βρίσκεται στο ρεζερβουάρ των δύο Desmosedici GP23, στο πλαϊνό μέρος της καρίνας της μοτοσυκλέτας, στις φόρμες των δύο αναβατών, στα pit-box, στα φορτηγά της ομάδας καθώς και στους χώρους φιλοξενίας της Gresini Racing Team. Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της IP και της Gresini Racing Team θα έχει τριετή διάρκεια.

H εταιρεία καυσίμων και υπηρεσιών μεταφορών IP χορηγός της Gresini Racing Team για τα επόμενα τρία χρόνια

O Ugo Brachetti Peretti, Πρόεδρος της IP Gruppo api δήλωσε: "Η IP επιστρέφει στους αγώνες μοτοσυκλέτας. Θα είμαστε για τα επόμενα τρία χρόνια δίπλα στην ομάδα της Gresini Racing Team με τη φιλοδοξία να πετύχουμε σημαντικά αθλητικά αποτελέσματα. Οι αγώνες μοτοσυκλέτας θέλουν θάρρος, αφοσίωση, τεχνική και ταλέντο. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας θα αποδώσει τα μέγιστα”.

Η Nadia Padovani, ιδιοκτήτρια της Gresini Racing Team ανέφερε: “Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την έναρξη μιας τριετούς συνεργασίας μεταξύ της IP και της ομάδας μας. Ο όμιλος IP είναι ένας ιστορικός όμιλος ο οποίος τη δεκαετία του ’60 στήριξε τους αγώνες μοτοσυκλέτας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2024 είναι μία χρονιά ορόσημο καθώς ο όμιλος επιστρέφει και πάλι ως χορηγός στους αγώνες μοτοσυκλέτας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέλεξαν την ομάδα της Gresini Racing Team για αυτήν την επιστροφή”.

H εταιρεία καυσίμων και υπηρεσιών μεταφορών IP χορηγός της Gresini Racing Team για τα επόμενα τρία χρόνια

 

Ετικέτες

MotoGP - Μικροπτώση για τον Marc Marquez σε προπόνηση MX / Flat Track λίγο πριν τον αγώνα της Καταλονίας

Δεν αναμένεται να επηρεάσει την απόδοση του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο GP της πατρίδας του
motomag MotoGP – Μικροπτώση για τον Marc Marquez σε προπόνηση motocross λίγο πριν τον αγώνα της Καταλονίας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Είναι σύνηθες να βλέπουμε τους αναβάτες του MotoGP να προπονούνται με motocross μοτοσυκλέτες, τόσο σε flat-track πίστες ακονίζοντας τις αντιδράσεις τους στην πλαγιολίσθηση, όσο και στο MX, για βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. 

Ένας από τους αναβάτες που αρέσκεται να προπονείται με αυτό τον τρόπο είναι και ο Marc Marquez ο οποίος συχνά πυκνά ενημερώνει το κοινό του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα που διατηρεί για αυτές τις προπονήσεις. Η τελευταία του κοινοποίηση ωστόσο ήταν λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες καθώς ο αναβάτης της Gresini Racing Team, έκανε γνωστό πως κατά τη διάρκεια προπόνησης στην πίστα Circuit Alcarras, κοντά στη γενέτειρά του, τη Cervera είχε μία πτώση η οποία ευτυχώς του έδωσε ως παράσημο μόνο μερικές γρατζουνιές στο αριστερό του χέρι.

Ο Marquez πόσταρε αυτή τη φωτογραφία με χιουμοριστική διάθεση καθώς δεν έπαθε τίποτα σημαντικό ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες είδαμε τον ίδιο να μας ενημερώνει για το πως κύλησε η εβδομάδα του λίγο πριν βρεθεί στο Grand Prix της Καταλονίας. Μαζί με τον Marc Marquez, προπονήθηκε ο αδερφός του Alex Marquez αλλά και ο Diogo Moreira αναβάτης ο οποίος αγωνίζεται στη Moto2.

Άνευ σημασίας λοιπόν η πτώση του Marc Marquez στην προπόνηση, με τον Ισπανό να δείχνει ολοένα και περισσότερο πως από την ημέρα που βρίσκεται στην ομάδα της Gresini Racing Team και την Ducati απολαμβάνει την ζωή τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Ετικέτες