Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

1ο MRCG & MOTO - Greek Customs Test Ride

Το MRCG και το MOTO φέρνουν τις ελληνικές custom στο προσκήνιο!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 - 09:30πμ

 

Πλησιάζει η μέρα για το «1ο MRCG & MOTO - Greek Customs Test Ride» κι όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί τελικά να παλέψουμε με τα καιρικά φαινόμενα, τουλάχιστον όχι με τα ακραία!

Από τις 9:30πμ του Σαββάτου, οι τέντες του MOTO θα προσφέρουν την φιλοξενία τους στους αναβάτες σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, στο ΟΑΚΑ!

Θα είμαστε ακριβώς στην γωνία των Λεωφόρων Κύμης και Σπύρου Λούη με την είσοδο να γίνεται από την Σπύρου Λούη, όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω.

Μοτοσυκλέτες και πεζοί θα μπορούν να μπουν και από την είσοδο της Κύμης, που είναι κλειστή για αυτοκίνητα και σημειώνεται με διακεκομμένη γραμμή στην φωτογραφία.

 

Μέχρι στιγμής έχουμε περισσότερα από 200 άτομα που θα έρθουν στο ΟΑΚΑ, είτε για να δουν τις μοτοσυκλέτες, είτε για να συμμετέχει η μοτοσυκλέτα τους! Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία τέτοια κίνηση στην Ελλάδα για να αναδειχτούν οι ελληνικές custom μοτοσυκλέτες και σκοπός είναι αυτό να αποτελέσει το ξεκίνημα για περισσότερες παρόμοιες ενέργειες! Δεν θα πρέπει να λείψει κανείς!

Αν δεν έχετε δηλώσει ακόμα την συμμετοχή σας, πατήστε εδώ

 

 

αν δεν είστε ήδη μέλος, μπείτε στην τρέλα του MRCG

Tags: