4o SYM ROAD TRIP

Ένα μοναδικό ταξίδι με CRUISYM
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

1/9/2017

4o SYM ROAD TRIP –MAGNA GRECIA 2017

Ένα μοναδικό ταξίδι με CRUISYM

  • 8 ημέρες
  • 30 CRUISYM
  • 2.500+Km

 

30 SYM CRUISYMθα γράψουν μία 8ήμερη διαδρομή, ακολουθώντας τα αρχαία ελληνικά μονοπάτια και πόλεις στην Νότια Ιταλία.

 

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί

23 – 30 Σεπτεμβρίου 2017

 

Διανυκτερεύσεις:

  • Cosenza
  • Giardini Di Naxos
  • Catania
  • Palermo
  • ReggioCalabria
  • Tarranto

 

Το φετινό SYMROADTRIP, πέραν των συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., θα συνοδέψει ένα τυχερό ζευγάρι με το δικό τουCruisym κατόπιν κλήρωσης, με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. να καλύπτει τα έξοδα ταξιδιού του.

 

Η κλήρωση έλαβε μέρος στις εγκαταστάσεις της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. (Θησέως 312, Καλλιθέα) στις 30/08/2017,με την παρουσία ενδιαφερομένων, αναδεικνύοντας τυχερό τον κοΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ.

 

Στην ιστοσελίδα www.roadtrip2017.sym.gr, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

Το SYM ROADTRIP–MAGNAGRECIA 2017, είναι το 4ο ταξίδι που οργανώνει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Δείτε πληροφορίες από τα προηγούμενα roadtrips της SYM στοwww.roadtrip.sym.gr

 

 

Ducati – Δεύτερο εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη ως εξαγωγικό κέντρο για την Ασία

Ενισχύει την παρουσία της στην Ταϊλάνδη η ιταλική εταιρία με νέα επένδυση 400.000 εκατ. ευρώ
motomag Ducati – Νέο εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη ως εξαγωγικό κέντρο για την Ασία
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/4/2024

Η Ducati η οποία ήδη έχει εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη από το 2011 και συγκεκριμένα στην πόλη Rayong, άνοιξε νέο εργοστάσιο στην ίδια πόλη το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως εξαγωγικό κέντρο που θα τροφοδοτεί τις αγορές της Ασίας.

Το νέο εργοστάσιο θα έχει παραγωγική δυναμικότητα 10.000 μονάδων ετησίως σε πρώτη φάση και την εποπτεία του θα έχει η Ducati Motor Thailand. Με αυτόν τον τρόπο η ιταλική εταιρεία θέλει να αυξήσει την παραγωγική διαδικασία στις αγορές της Ασίας οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο για την ίδια. Με την άνοδο του μοτοσυκλετισμού και το πέρασμα από την κατάσταση "έχω δίκυκλο γιατί δεν μπορώ να πάρω αυτοκίνητο" στο "θέλω να κινούμαι πάνω σε δύο ρόδες" που πέρασε και η πλειοψηφία της Ευρώπης πριν από δεκαετίες, οι αγορές σε πολλές χώρες της Ασίας έχουν μία τρομακτική άνοδο που όλοι οι Ευρωπαίοι καλοβλέπουν. Η Ducati που όπως είπαμε έχει παρουσία στην περιοχή πολλά χρόνια, δεν θέλει να λείπει από αυτό το γαϊτανάκι που σκαρφαλώνει το βουνό και η αύξηση της παραγωγής είναι μία σωστή απόφαση και ο μόνος τρόπος να διατηρήσει το μερίδιό της στις επιμέρους αγορές.

Ducati – Νέο εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη ως εξαγωγικό κέντρο για την Ασία

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali, ανέφερε για την νέα δραστηριότητα της ιταλικής εταιρίας: “Η Ταϊλάνδη είναι μια σημαντική αγορά για premium και μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες και θέλουμε να την καταστήσουμε ως εξαγωγική μας βάση. Παράγουμε όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών της Ducati στο εργοστάσιό μας στο Rayong.

Πέρυσι πουλήσαμε σχεδόν 58.000 μοτοσυκλέτες. Ο όγκος των πωλήσεων θα καθοριστεί από την αύξηση της ζήτησης και τις τάσεις της αγοράς”.

Ετικέτες