Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

MV Agusta RVS

Φτιάξε τη δική σου Agusta (VIDEO)

Η ιταλική εταιρεία δημιούργησε ένα καινούριο τμήμα με την ονομασία RVS (Reparto Veicoli Speciali) μέσα στο εργοστάσιό της που σκοπός του είναι κάνει τα όνειρα των πελατών της πραγματικότητα. Ποια όνειρα; Μα φυσικά να φτιάξουν την δική τους "one off" μοτοσυκλέτα!

Όπως κάνει τα τελευταία χρόνια η Ferrari, έτσι και η MV Agusta δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όποιον αντέχει η τσέπη του, να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια μοτοσυκλέτα ακριβώς όπως του αρέσει. Προφανώς ως βάση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο τρικύλινδρος ή ο τετρακύλινδρος κινητήρας των F3 και F4 με το αντίστοιχο πλαίσιο, όμως τα υπόλοιπα στοιχεία του εξοπλισμού και της συνολικής εμφάνιση θα περιορίζονται μόνο από τη φαντασία του πελάτη.

Με άλλα λόγια η MV Agusta μπαίνει επισήμως στο παιχνίδι του customizing, προσφέροντας στους πελάτες της τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι οι μετατροπές που γίνονται στη μοτοσυκλέτα είναι από τους ίδιους ανθρώπους που τη σχεδίασαν. Επιπλέον το γεγονός ότι θα έχει βγει από το εργοστάσιο του Varese ως μοντέλο "1 of 1", προφανώς θα αυξάνει την αξία μεταπώλησης της στο μέλλον.