Οδηγούμε τη νέα Ducati Panigale 959 στην Valencia

Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

26/11/2015

Πριν από ελάχιστες μέρες την φωτογραφίζαμε κατά την διάρκεια της επίσημης πρώτης παρουσίασής της στο Μιλάνο και τώρα βρισκόμαστε ήδη στην πίστα της Valencia πάνω στη σέλα της και την οδηγούμε. Η νέα Ducati Panigale 959 αποδεικνύεται "παιχνίδι" μέσα στην πίστα, με τα δύο τελικά των εξατμίσεων να μην δείχνουν άσχημα από κοντά, ενώ ο ήχος που απελευθερώνουν βρίσκεται εντός των ορίων θορύβου (γεγονός πρωτόγνωρο για Ducati…).
Τα πρώτα δύο οδηγικά session, στην πίστα που έπεσε και η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP, έγιναν με πολύ καλό καιρό, παρά το γεγονός ότι η μέρα ξεκίνησε με βαριά συννεφιά και ανέμους… 900 μποφόρ. Η συνέχεια είναι προγραμματισμένη για άλλα δύο, αυτή τη φορά με τα ελαφρύτερα τελικά από τον κατάλογο των after market αξεσουάρ, τα οποία όμως ανταποκρίνονται κι αυτά στις Euro 4 προδιαγραφές.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα την στιγμή που συμβαίνουν!

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες