Τα λιπαντικά IPONE στο Motocross (Δελτίο Τύπου)

Kεντρικός χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

22/2/2018

Τα λιπαντικά IPONE κεντρικός χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross

Το Motocross είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μηχανοκίνητα σπορ στην χώρα μας. Με άφθονο θέαμα που εντυπωσιάζει ακόμη και αυτούς που δεν είναι φανατικοί φίλοι της μοτοσυκλέτας, διατηρεί μία πολύ σημαντική δυναμική ακόμη και σε αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Η IPONE είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες λιπαντικών μοτοσυκλέτας στον κόσμο και έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τους αγώνες. Η στήριξη των σημαντικών αγωνιστικών δραστηριοτήτων είναι επιλογή της εταιρείας. Η IPONE έχει δυναμική παρουσία στα διεθνή πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας όπου δραστηριοποιείται για την προβολή της αποκομίζοντας παράλληλα και την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε. παρά το ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ανέλαβε την αντιπροσώπευση της IPONE στην Ελλάδα, επέλεξε να ακολουθήσει την πολιτική της εταιρείας και να ξεκινήσει την προβολή του brand στην χώρα μας από τους αγώνες. Έτσι τα λιπαντικά IPONE θα είναι κεντρικός χορηγός σε όλους τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross του 2017 ξεκινώντας από τον αγώνα των Σερρών στις 17-18 Φεβρουαρίου.

Όλα τα προϊόντα της IPONE για μοτοσυκλέτες, scooters και ATV αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην Ελλάδα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΕ. Πληροφορίες: Λαγκαδά 31, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310544669 & 556219 www.ipone.gr

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS Τρίκαλα MEGA GALLERY 2024!

Πάνω από 2.000 φωτογραφίες με όλη την δράση!
MEGA GALLERY MX TRIKALA 2024
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

24/4/2024

Ο φανταστικός αγώνας στα Τρίκαλα, ο δεύτερος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024, είχε μπόλικο θέαμα με τον καιρό να δυσκολεύει τους αναβάτες ακόμη και κατά την προσέλευσή τους στην περιοχή, την προηγούμενη ημέρα.

Ωστόσο η προσαρμογή στις συνθήκες και η άμεση αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων, οδήγησαν σε ομαλή διεξαγωγή και σε ένα όμορφο κλίμα που με την σειρά του έφερε μπόλικο θέαμα. Αυτό που αποτυπώνεται με τον μοναδικό πλέον τρόπο του ΜΟΤΟ!

Το ρεπορτάζ του Σαββάτου είναι εδώ:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2ος αγώνας Τρίκαλα: Απίστευτα πολλές συμμετοχές σε δύσκολες συνθήκες

Το ρεπορτάζ της Κυριακής με όσα έγιναν στους αγώνες και τα αποτελέσματα είναι εδώ:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross Τρίκαλα 2ος αγώνας: Πλήθος αναβατών σε δυνατό αγώνα!

Δείτε τώρα την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ από τα ΤΡΙΚΑΛΑ:

 

motomag Suzuki Racing For You – Εργοστασιακός αναβάτης για έναν αγώνα και όμως είναι αλήθεια