Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του MOTO και της MOTUL!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

30/6/2015

Την ώρα που όλα γύρω μας κινδυνεύουν και σείονται εκ των θεμελίων τους, ένας τυχερός αναγνώστης άκουσε την καλύτερη είδηση της εβδομάδας! Ο Εμμανουήλ Κασίδης είναι ο υπερτυχερός που κληρώθηκε στον διαγωνισμό του MOTO και της MOTUL, για να μας συνοδέψει στο MotoGP του Sachsenring! Αφού μας πήρε κανένα δεκάλεπτο μιλώντας στο τηλέφωνο, για να τον πείσουμε ότι δεν είναι φάρσα, ο Μάνος ανακάλυψε ότι ασχέτως με τις πολιτικές εξελίξεις, έχει κάτι πολύ θετικό να προσμένει! Το MOTO και η MOTUL αψηφούν τα γεγονότα και αρνούνται να αλλάξουν τα πλάνα τους. Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν συνταξιδεύουμε στην Γερμανία για να δούμε από κοντά τον αγώνα και τους αναβάτες, και να χαρίσουμε ταυτόχρονα ένα αξέχαστο μοτοσυκλετιστικό δώρο σ’ έναν τυχερό αναγνώστη. Ο Μάνος θα ταξιδέψει από ένα χωριό της Καβάλας για να μας συναντήσει στο αεροδρόμιο και από εκεί και πέρα θα περάσει τρεις μαγικές μέρες, ζώντας την φρενίτιδα των MotoGP από μέσα!

Θα επανέλθουμε για τον διαγωνισμό με φωτογραφίες από το ταξίδι και τις δηλώσεις των νικητών, καθώς υπάρχει ακόμη ένας τυχερός που κληρώθηκε σε αντίστοιχο διαγωνισμό από την πλευρά της MOTUL.

  

  

 

 

---------------------------------------------------

 

 

 

 

 

Με την ευκαιρία αυτή, ας δούμε και τους νικητές του διαγωνισμού που διοργάνωσε το MOTO τον περασμένο μήνα, χαρίζοντας διπλές προσκλήσεις για το υπερθέαμα του Red Bull X-Fighters:

 

MOTO: κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν...

Ετικέτες

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες