Εθελοντική ΜΟΤΟ-Αιμοδοσία! Κάνε την πρώτη βόλτα να αξίζει!

Η πρώτη βόλτα με την μοτοσυκλέτα μας, ας γίνει για τον καλύτερο σκοπό, για να βοηθήσουμε τα μικρά παιδιά που αυτές τις ημέρες δοκιμάζονται από την έλλειψη αίματος που υπάρχει στην Ελλάδα.

 

Βγάλτε την μοτοσυκλέτα σας για βόλτα, κι ελάτε να μας βρείτε στο Παλαιό Φάληρο, Σάββατο 2 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο « Σοφία Μπεφόν» στην μαρίνα Φλοίσβου!

Στέλνετε μήνυμα για μετακίνηση προς επίσκεψη σε γιατρό και λαμβάνετε αμέσως μετά την αιμοδοσία βεβαίωση για την επίσκεψη ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου!

Πριν ξεκινήσετε για την αιμοδοσία - Γράφετε:

1 [κενό] ονοματεπώνυμο [κενό] διεύθυνση κατοικίας

Και το αποστέλλετε στο 13033

Κανονικά θα έπρεπε να διανύουμε ένα εξαιρετικό μοτοσυκλετιστικό τριήμερο κάνοντας ταξίδια και βόλτες, όμως αυτό, όπως και πολλά ακόμη δυστυχώς έχουν αναβληθεί.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, μία βόλτα με την μοτοσυκλέτα στην μαρίνα Φλοίσβου είναι όχι μόνο μία καλή ευκαιρία για έξοδο αλλά και απαραίτητη, για να βοηθήσουμε εκείνους που το έχουν ανάγκη, καθώς η αιμοδοσία προορίζεται για παιδιά με μεσογειακή αναιμία.

Η Motorcycle Events και το ΜΟΤΟ με την συνδρομή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία για να καλυφτούν οι τρέχοντες ανάγκες σε αίμα!

Ο Δήμος Παλιού Φαλήρου θα αναλάβει όλη την διαδικασία της αιμοδοσίας μαζί με το προσωπικό του νοσοκομείου, κι έχουν επιλέξει τον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για να διεξαχθεί η αιμοδοσία με τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Έξω από το Κλειστό γυμναστήριο υπάρχει άπλετος χώρος για παρκάρισμα μοτοσυκλετών, επίσης τηρώντας τις αποστάσεις.

Κάνε την πρώτη σου βόλτα να αξίζει, δώσε λίγο από τον χρόνο σου για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία!

Γενικές οδηγίες για την αιμοδοσία: Να είσαστε ξεκούραστοι και να έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ. Να μην έχετε υπέρταση και να μην νιώθετε καταβεβλημένοι. Να έχετε φάει πρωινό. Μην προσέλθετε για αιμοδοσία αν αισθάνεστε αδιάθετοι.

Το προσωπικό του νοσοκομείου και του Δήμου Π. Φαλήρου, θα λάβουν όλα τα έκτακτα μέτρα για την αιμοδοσία.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να μπορέσουμε να σας κατευθύνουμε και να έχουμε την κατάλληλη ροή επισκεπτών κάθε στιγμή αποφεύγοντας τον συνωστιμό:

You must have Javascript enabled to use this form.

Η εθελοντική αιμοδοσία γίνεται για να καλυφθούν οι εγχώριες ανάγκες που υπάρχουν σε αίμα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς μεγάλος όγκος επισκεπτών θα είναι δύσκολο να εξυπηρετηθεί