MOTO 579 - 1η Φεβρουαρίου 2018

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2018
Αριθμός τεύχους: 
579

Ο Φεβρουάριος μπαίνει με ένα τεύχος που προσφέρει πολύ ανάγνωση: Η ιστορία του παπιού! Όλα εκείνα τα γεγονότα που οδηγήσαν στην ύπαρξή του, με κάθε λεπτομέρεια έτσι όπως δεν έχουν γραφτεί ποτέ!

Οδηγούμε αποκλειστικά στην Πορτογαλία το καλύτερο των MT: Yamaha MT-09 SP που μας διδάσκει την διαφορά της ποιότητας, έναντι της ποσότητας!

Καβαλάμε το Suzuki V-Strom 250 για μερικά επικά χιλιόμετρα, ταξιδεύοντας, βολτάροντας και χρησιμοποιώντας το καθημερινά ως πραγματικό εργαλείο!

Συνεχίζουμε με μοτοσυκλέτες εργαλεία δουλειάς και διασκέδασης, δοκιμάζοντας το KTM 250 Duke, το μεσαίο των Duke που διαφέρει τελείως από τα υπόλοιπα αδέρφια του!

Το Daytona Rockstar 400 μας κάνει να απαντήσουμε σε πολλά ερωτήματα συμπληρώνοντας έτσι μία λίστα με προσιτές μοτοσυκλέτες που ο σκοπός τους όμως είναι να κάνουν τα πάντα!

Στον αντίποδα ακριβώς από πλευράς τιμής, έρχεται η πλήρως εξοπλισμένη έκδοση του νέου BMW R1200GS Adventure! Υπόσχεται να σε πάει από το γραφείο απευθείας στην άκρη του κόσμου αντί για πίσω στο σπίτι αν του το ζητήσεις, κι εμείς επισημαίνουμε όλες τις διαφορές που έχει από το προηγούμενο μοντέλο, καθώς και όλες τις νέες λειτουργίες της νέας έγχρωμης οθόνης που συνδέεται με το κινητό σου, με το κράνος σου κι από εκεί με όλο τον κόσμο..

Συζητάμε με τον σχεδιαστή του Honda X-Adv που μας δίνει μερικές παγκόσμιες αποκλειστικότητες, όπως την έλευση μικρότερων εκδόσεων που είχαμε αποκαλύψει πριν από καιρό στο motomag.gr κι επίσης μας αναλύει τον τρόπο δουλειάς κι εργασίας μέσα στην Honda!

Δοκιμάζουμε και παρουσιάζουμε τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που πρωταγωνιστούν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Enduro! Honda CRF480R – Yamaha WR280F – TM EN250Fi σε ένα συγκριτικό που ταυτόχρονα είναι και οδηγός για το ελληνικό Enduro!

Απογειωνόμαστε με Kawasaki KX450F σε άλλη μία δοκιμή Motocross από τον άνθρωπο που έχει οδηγήσει τα πάντα… παντού! Και συνεχίζουμε με ταξίδι στην Μογγολία κι μία χορταστική παρουσίαση από τις μοτοσυκλέτες που έκλεψαν την παράσταση στην μεγαλύτερη έκθεση custom μοτοσυκλετών στην Verona που για άλλη μία φορά φέτος υπήρχε Ελληνική παρουσία!

Στοιβάζουμε ιστορίες στο πιο πυκνογραμμένο ελληνικό περιοδικό και γράφουμε αφού πρώτα ξοδέψουμε βενζίνη.. καλή ανάγνωση!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Φεβρουάριος 2018 – ΤΟΜΟΣ ΛΔ' - ΤΕΥΧΟΣ 579

 

Yamaha MT-09SP

Ένα απτό παράδειγμα του πώς η ποιότητα κάνει την διαφορά απέναντι στην ποσότητα

 

Motor Bike Expo

Όταν η τέχνη συναντά την μηχανολογία και γεννούν το customizing! Ρεπορτάζ από την μεγαλύτερη έκθεση custom

 

BMW R1200GS Adventure

Η ναυαρχίδα της BMW είναι η "Μέκκα" των ηλεκτρονικών συστημάτων, σε μια δοκιμή με πολλά… Mbps

 

Έρευνα: Πώς γεννήθηκε το παπί

Ένα μοναδικό αφιέρωμα με ιστορικό πλούτο για την πιο σημαντική μοτοσυκλέτα του κόσμου!

 

Suzuki V-Strom 250

Μια μικρή μοτοσυκλέτα με αυτόνομη προσωπικότητα και χαρακτήρα πολυεργαλείου

 

ΚΤΜ 250 Duke

Με λίγα κυβικά και εξαιρετική συμπεριφορά, το μεσαίο των "μικρών" Duke αποδεικνύει πως είναι μια μεγάλη μοτοσυκλέτα

 

Συνέντευξη Daniele Lucchesi

O άνθρωπος πίσω από την σχεδίαση του X-ADV μας μυεί στον τρόπο που γεννιέται το μέλλον της μοτοσυκλέτας

 

Daytona Rockstar 400

Μια πραγματικά ρετρό βάση για customizing, κινέζικης σύλληψης και ιαπωνικής αντιγραφής!

 

Οι μοτοσυκλέτες του Π.Π. Enduro

Οδηγούμε τις μοτοσυκλέτες που έφεραν τους τίτλους στο Πανελλήνιο Enduro το 2017

 

Kawasaki KX450F

Πιστό στην αξία της δύναμης και της ποιότητας, το KX450F βαδίζει σε γνώριμα μονοπάτια και το 2018

 

Ταξίδι-Μογγολία

Ένας απίθανος προορισμός σε έναν κόσμο με διαρκή κίνηση. Τα 3.000 χιλιόμετρα στο χώμα και οι τρεις… πνιγμοί, είναι απλά το μπόνους!

 

race report

Όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα εν όψει των δοκιμών για τη νέα σεζόν στα MotoGP, ενώ ο κουρνιαχτός από το Dakar Rally της Λατινικής Αμερικής, ακόμη δεν έχει κάτσει…

 
μόνιμες στήλες
EDITORIAL
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
MOTOMARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 1 Μαρτίου