MOTO 587 - 1η Οκτωβρίου 2018

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018
Αριθμός τεύχους: 
587

Κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο τεύχος Οκτωβρίου! Η καλύτερη συντροφιά των ημερών, αυτών, καθώς στις σελίδες του ξεδιπλώνεται το οδοιπορικό-συγκριτικό, το ULTIMATE MINI ON-OFF TEST 2018: Στα βουνά της Βουλγαρίας με τα μικρά. Τα MINI on-off σε MEGA περιπέτεια!

Μία πυκνογραμμένη ιστορία που αποτυπώνει πώς είναι να κυνηγάς το slipstreaming στην εθνική για να εξισώσεις διαφορές τελικής, πώς πληρώνεις την διαφορά αυτονομίας, πόσο γρήγορα κάνεις 800 χιλιόμετρα και πόση όρεξη σου μένει για να πατήσεις αμέσως μετά στο χώμα. Εκεί που όλα όσα νόμιζες θα αλλάξουν! Ένα ταξιδιωτικό και ταυτόχρονα συγκριτικό των BMW G310GS – Honda CRF250 Rally – Kawasaki Versys-X 300 – Suzuki V-Strom 250!

Από τα χώματα της Βουλγαρίας πάμε κατευθείαν στην πίστα των Μεγάρων, εκεί όπου εξελίχτηκε η πιο πλήρης δοκιμή του Yamaha NIKEN! Από επαρχιακούς και εθνική, με βροχή και ήλιο μπαίνουμε στην πίστα ενάντια στον αγωνιζόμενο Άλεξ Παπαγεωργίου με MT-09SP! Κατάφερε το NIKEN να τον ακολουθήσει; Και τελικά που κερδίζεις και που χάνεις με τους τρεις τροχούς του; Υπάρχουν μελανά σημεία;

Το νέο BMW F850GS που ξεδίπλωσε τις χάρες του στο Mega Test, έρχεται μαζί μας για μία δοκιμή προσγειωμένη στις πραγματικές συνθήκες χρήσης, ταξιδεύοντας και οδηγώντας καθημερινά μαζί του!

Αφιερώσαμε στο Husqvarna Vitpilen 701 μία πληρέστατη δοκιμή που αντίστοιχη δεν υπάρχει. Από την πίστα στο ταξίδι στην εθνική, στην βόλτα στους επαρχιακούς και στην καθημερινή χρήση, ώστε να δούμε με πιο τρόπο απολαμβάνει την μοναξιά του!

Οδηγούμε επίσης την επιτομή των scrambler, τον «Όλυμπο», το 1100 Sport όπως του αρμόζει για να δούμε που έκανε την διαφορά η Ducati!

Προσγειωνόμαστε σε κυβικά και απαιτήσεις, καβαλώντας τα Suzuki GSX-S / GSX-R 125, τα μικρά με τις μεγάλες δυνατότητες, για να μείνουμε στον μεγάλο όγκο και την υπερπροσφορά χώρου του Suzuki Burgman 400

Και σαν μην έφτανε το χώμα, εξειδικεύουμε ακόμα περισσότερο, όπως μονάχα το MOTO μπορεί: Οδηγήσαμε την γκάμα της Gas-Gas για το 2019 στην Ισπανία, τα νέα EC300 & 200 Ranger καθώς και τα ανανεωμένα EC250/300!

Σαν όλα αυτά να μην ήταν αρκετά, απογειωνόμαστε με motocross: KTM SX-F 250 η μοτοσυκλέτα που κερδίζει πρωτάθλημα!

Άλλο ένα τεύχος γεμάτο αποκλειστικότητες, θέματα που δεν θα βρείτε αλλού και πυκνογραμμένα άρθρα που στάζουν… βενζίνη από την εμπειρία που μεταδίδουν, από την ομάδα που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν: Καλή σας ανάγνωση!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Οκτώβριος 2018 – ΤΟΜΟΣΛΔ' - ΤΕΥΧΟΣ 587

 

Ultimate Mini on-off test

Με περισσότερα από 250 κυβικά και με λιγότερα από 310, μπορείς να κάνεις τα πάντα; Το υπαρξιακό αυτό ερώτημα βρίσκει την απάντησή του στο επικό… Mini MEGA TEST των μικρών on-off, από την Ελλάδα στην Βουλγαρία!

 

Yamaha Niken

Αντί για δύο, τρεις! Ο λόγος για τους τροχούς του Niken, της πρώτης τρίτροχης μοτοσυκλέτας από τη Yamaha, κόντρα και στο "κατεστημένο των δύο τροχών" του MT-09SP

 

BMW F850GS

Μια μοτοσυκλέτα που κάνει την μεγαλύτερη… μικρή διαφορά από τον προκάτοχό της!

 

Ducati Scrambler 1100 Sport

"Ride bigger", φωνάζει η Ducati και το Scrambler 1100 Sport την δικαιώνει απόλυτα

 

Husqvarna Vitpilen 701

Ένα αντισυμβατικό supersport, με την ευρύτερη έννοια του όρου

 

Suzuki GSX-S / GSX-R 125

Ουκ εν τω πολλώ το ευ, πρεσβεύουν οι δύο εκδόσεις της κοινής πλατφόρμας της Suzuki, και το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

 

Gas Gas EC / ECR 2019

Η αναγέννηση της Gas Gas συνεχίζεται, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντας την γκάμα της

 

ΚΤΜ SX-F 250

Η ΚΤΜ πλησιάζει όλο και περισσότερο το απόλυτο, ακονίζοντας το ήδη κορυφαίο motocross της γκάμας της

 

Suzuki Burgman 400 ABS

Η επιτομή της άνεσης, στην πιο σπορ έκφανσή της!

 

Racereport

Το "παιχνίδι" στα MotoGP παίζεται ανάμεσα στην Honda και την Ducati, με τους Marquez και Dovizioso να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Στα Motul WSBK ο μονόλογος του Rea συνεχίζεται βλέποντας πλέον ακόμη πιο ξεκάθαρα τον τίτλο να έρχεται ξανά προς το μέρος του

 

Μόνιμεςστήλες
EDITORIAL
MOTORIAL 
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
LONG TERM TEST
MOTOMARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου