MOTO 600 - 1η Νοεμβρίου 2019

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019
Αριθμός τεύχους: 
600

600 τεύχη ΜΟΤΟ!!!!!

Γιορτάζουμε ένα σημαντικό ορόσημο κάνοντας ΔΩΡΟ την συλλεκτική ΜΠΑΝΤΑΝΑ του ΜΟΤΟ!!!

Δυνατό τεύχος με αποκλειστική παρουσίαση της νέας Africa Twin CRF1100L 2020 που την οδηγήσαμε στην Σαρδηνία! Η πορεία της συμπίπτει χρονικά με την πορεία του ΜΟΤΟ, και την παρουσιάζουμε σε συνοδευτικό ιστορικό αφιέρωμα!

Για να γιορτάσουμε τα 600άσια κάναμε για άλλη μία φορά τα πράγματα να συμβούν, φέραμε τον κόσμο ανάποδα και κάθε τεύχος του ΜΟΤΟ που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου θα έχει ΔΩΡΟ την συλλεκτική μπαντάνα του ΜΟΤΟ!

Στην καλύτερη στιγμή, στην αρχή του χειμώνα, εκεί που θα την χρειαστείτε περισσότερο! Ένα μικρό δώρο σε όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, που μαζί καταφέραμε να φτάσουμε τα 600 τεύχη και να γράψουμε άλλο ένα ρεκόρ!

Όλα τα εξώφυλλα του ΜΟΤΟ μαζεμένα σε δεκαετίες, φιλοξενούνται σε μία σύντομη ανασκόπηση που την ανοίγει ο Χρήστος Χατζάρας χαιρετώντας τους νέους αναγνώστες και κλείνοντας το μάτι στους παλιούς!

Συνεχίζουμε με μία απίστευτη αποκλειστική συνέντευξη του μεγάλου αφεντικού της KTM! Ο κ. Stefan Pierer δεν μασάει τα λόγια του, ακριβώς το ανάποδο, μασάει τα χέρια των βοηθών του όταν προσπαθούν να τον σταματήσουν για να μην πει περισσότερα! Χειμαρρώδης και αποκαλυπτικός μιλά για τα πάντα και για πρώτη φορά δίνει μία εικόνα για αυτή την πλευρά της μοτοσυκλέτας!

Οδηγούμε στην Πορτογαλία το νέο SYM Maxsym TL, το δικύλινδρο σκούτερ με τιμή μονοκύλινδρου που έρχεται για να ταράξει τα νερά στην μεγάλη κατηγορία!

Ταξιδεύουμε στην Κρήτη με Ducati Hypermotard 950 για να βρούμε εκεί τις ρίζες… του Supermoto! Τα πάντα ευδοκιμούν στην Κρήτη, γιατί όχι και το Supermoto…

Δοκιμάζουμε το Daytona V310 και εξηγούμε πώς θα γίνεις εκατομμυριούχος με 4.190 Ευρώ…

Οδηγούμε τα νέα KTM – Husqvarna off-road 2020 με τον χωμάτινο του περιοδικού και πολυπρωταθλητή Κίμων Καράμπελα, να μην κατεβαίνει από την σέλα παρά μόνο με λοστό, πριν μιλήσει για κάθε μία ξεχωριστά…

Ο έτερος χωμάτινος, ο δημοσιογράφος με τις πλουσιότερες εμπειρίες παγκοσμίως (κυριολεκτικά) ο Δημήτρης Κεραμιδάς, δοκιμάζει KTM SX 125 και ψάχνει τρόπο να ξεφορτώσει χρόνια πηδώντας στον αέρα…

Ξανά περνάμε εξετάσεις οδήγησης με Kawasaki Z400 Riding School, ένα πακέτο εξοπλισμού που λύνει για πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα των σχολών οδήγησης και την ίδια στιγμή εξυπηρετεί και τον αναβάτη που ετοιμάζεται για Mad Max καταστάσεις…

Ταξιδεύουμε από την Αθήνα στο Τόκυο με Honda CRF250L με τον μαγικότερο τρόπο, την γραφή του Κωνσταντίνου Μητσάκη, του Έλληνα ταξιδευτή και με όλα αυτά δεν έχουν καλύψει την πλούσια ύλη αυτού του τεύχους!

Στο ΜΟΤΟ και η διαφήμιση είναι είδηση γιατί οι διαφημίσεις είναι επιλεγμένες, όμως για να διατηρήσουμε το πολύ χαμηλή ποσοστό διαφημιστικών καταχωρήσεων/καθαρής ύλης προσθέσαμε σελίδες στο συγκεκριμένο τεύχος και αυτό είναι το δεύτερο δώρο μας!

Από όλους εμάς, την ομάδα του ΜΟΤΟ, προς όλους εσάς τους φίλους / αναγνώστες, σας ευχαριστούμε θερμά γιατί μαζί φτάσαμε να μετράμε 600άσια και να έχουμε ορίζοντα για χίλια και άλλα χίλια! Η συλλεκτική μπαντάνα, το ελάχιστο δώρο για αυτή την τιμή! Ευχαριστούμε!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Νοέμβριος 2019 – ΤΟΜΟΣ ΛΔ' - ΤΕΥΧΟΣ 600

 

Αφιέρωμα 600 τεύχη ΜΟΤΟ

Μια ιστορία 34 ετών και 600 τευχών σε μια ευθεία γραμμή, η οποία μέχρι στιγμής έχει σημείο αφετηρίας αλλά όχι τέλους…

 

Honda CRF1100L Africa Twin

Ταξιδέψαμε αποκλειστικά από την Ελλάδα για να οδηγήσουμε όχι την, αλλά ΤΙΣ νέες Africa Twin που ουσιαστικά αποτελούν ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες!

 

H Africa Twin μέσα από 600 τεύχη ΜΟΤΟ

Africa Twin και MOTO διανύουν βίους παράλληλους από την γέννησή τους, με την Ιστορία του θρυλικού μοντέλου της Honda να αποτυπώνεται όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις σελίδες του περιοδικού

 

SYM Maxsym TL

Η SYM απαντά στον σκληρό ανταγωνισμό των mega scooter με μια έξυπνη στρατηγική, γεμίζοντας τα… κενά που αφήνουν οι αντίπαλοι της εμπορικής αρένας!

 

Συνέντευξη Stefan Pierer (CEO KTM AG)

Αποκαλυπτικός χειμαρρώδης και χωρίς ίχνος περιστροφών, ο "έχων το γενικό πρόσταγμα" της ΚΤΜ μιλάει για τα πάντα, ακόμη και γι' αυτά που θα του απαγόρευε το τμήμα marketing…

 

Ducati Hypermotard 950

Η Ducati μετά από καιρό επιστρέφει στις θεμελιώδεις αξίες που έκαναν τα πρώτα Hypermotard να ερεθίζουν τα εγκεφαλικά κύτταρα πριν καν ακόμη τσουλήσουν τις ρόδες τους!

 

Daytona V310

Άλλο ένα μικρό διαμάντι από την Daytona με υπογραφή της Zontes, που ξεφεύγει από τα στερεότυπα των Κινέζων

 

Kawasaki Z400 Riding School

Δεν είναι το νέο μέλος των Transformers, αλλά ένα Ζ400 με το εργοστασιακό –παρακαλώ- κιτ της Kawasaki, ειδικά σχεδιασμένο για σχολές οδηγών!

 

ΚΤΜ – Husqvarana Off-Road 2020

Με φόντο το "wild west" σκηνικό του "The Ranch" στο Σοφικό, η ελληνική αντιπροσωπεία των ΚΤΜ-Husqvarna μας "σύστησε" τα μοντέλα του 2020!

 

KTM SX125

Ελάχιστες επεμβάσεις στα σημεία αρκούν για να γίνει το καλό… πολύ καλύτερο!

 

Ταξίδι Ελλάδα – Ιαπωνία

Πάνω σε ένα Honda CRF250L Rally και με ένα μήνυμα ειρήνης στις αποσκευές του, ο Μητσάκης ξεκίνησε από την Αρχαία Ολυμπία για να καταλήξει στο Τόκιο!

 

Race report

Με τους τίτλους να έχουν κριθεί, το ενδιαφέρον στα MotoGP και στα Motul WSBK επικεντρώνεται στο θέαμα και... στο παρασκήνιο, με το μεταγραφικό παζάρι να παίρνει φωτιά. Στα… εν οίκω, έπεσε η αυλαία του Π.Π. Ταχύτητας με πλούσιο θέαμα και δυνατές μάχες στον διπλό αγώνα των Μεγάρων.

 

Μόνιμες στήλες
EDITORIAL
MOTORIAL
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MOTO MARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου