MOTO 601 - 1η Δεκεμβρίου 2019

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019
Αριθμός τεύχους: 
601

Το τελευταίο τεύχος της χρονιάς, είναι και η καλύτερη προετοιμάσια για την επόμενη! Το τεύχος Δεκεμβρίου φέρνει τα νέα μοντέλα του 2020, όπως ακριβώς τα είδαμε και τα επεξεργαστήκαμε από κοντά! Οι πρώτες παρατηρήσεις για θέση οδήγησης, και οι εντυπώσεις για την εικόνα τους όπως τα είδαμε και τα μεταφέραμε ΖΩΝΤΑΝΑ από την Έκθεση!

Ένα ειδικό τεύχος που πρέπει να το έχεις εύκαιρο όλη την χρονιά, ώστε ανά πάσα στιγμή να διατρέχεις στις τελευταίες εξελίξεις των νέων μοντέλων! Το τεύχος αυτό είναι μία βιβλιοθήκη πληροφοριών για όλο το 2020, καθώς στις σελίδες του έχει όλα τα νέα μοντέλα και δίπλα τους έναν QR κωδικό. Σκανάροντάς τον μεταφέρεσαι την ίδια στιγμή στην σελίδα του motomag.gr με την πρώτη του παρουσίαση, η οποία και θα ανανεώνεται με κάθε νέα πληροφορία όσο τα οδηγούμε μέσα στην χρονιά! Για αυτό και το συγκεκριμένο τεύχος το έχεις πάντα στο προσκήνιο ώστε ανά πάσα στιγμή να έχεις την πιο έγκυρη και άμεση πληροφόρηση μόλις μία κίνηση μακριά!

Συνεχίζουμε το τεράστιο σερί με αποκλειστικότητες και πρώτες δοκιμές που έχουμε κάνει φέτος, με μία ακόμη για την επόμενη χρονιά:

Αποκλειστική πρώτη εμπειρία οδήγησης από το KTM 390 Adventure! Οδηγούμε ένα από τα σημαντικότερα νέα μοντέλα του 2020, που θα επηρεάσει όλη την κατηγορία των μικρών και των μεσαίων on-off! Τα πρώτα δείγματα συμπεριφοράς γράφοντας χιλιόμετρα στην σέλα της!

Οδηγούμε στην Ελλάδα το Indian FTR 1200 και διαβλέπουμε την επίθεση που κάνει στα απανταχού Scrambler! Νεορετό, flat track, Scrambler, κτλ βρίσκονται πλέον απέναντί του!

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα μία street μοτοσυκλέτα που ανταποκρίνεται άψογα στις δικές μας προτιμήσεις, με ένα set που την κάνει ελκυστικότερη και σίγουρα ομορφότερη: Suzuki GSX-S 750!

Οδηγική δοκιμή των ελληνικών κιτ Rally που εξάγονται σε όλο τον κόσμο! Από το πιο προηγμένο roadbook στον κόσμο, η Aurora πέρασε στην κατασκευή και διάθεση αγωνιστικών κιτ Rally και το ΜΟΤΟ τα δοκίμασε και τα αξιολογεί πρώτό, συστήνοντάς και στο ελληνικό κοινό, για να ξέρουμε όλοι πως παράγουμε και… κιτ Rally σε αυτή την χώρα!

Κρατώντας το απλό, το κρατάς και σίγουρα και με σιγουριά σε μεταφέρει και παντού: Η SWM έφερε το Superdual X και το οδηγήσαμε σε όλες τις συνθήκες για να δούμε πώς ανταποκρίνεται!

Για την Ελληνική εταιρία που δεν την βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα, αλλά είναι η δημοφιλέστερη μάρκα σε ορισμένες γωνιές του κόσμου, ταξιδέψαμε μέχρι την Ολλανδία για να οδηγήσουμε τα νέα της μοντέλα. Η Nipponia βάζει στόχο να εδραιώσει τις πωλήσεις της και στην Ευρώπη, έχοντας ως έδρα την Ελλάδα! Κι ας μην στοχεύει να ασχοληθεί με την ελληνική αγορά…

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το SYM VF 125, το παπί που πρέπει να δείξει αν θα ζήσει στην σκιά του 185 ή θα προχωρήσει στην δική του ξεχωριστή καριέρα!

Με όλα αυτά και είμαστε στην μέση ενός τεύχους γεμάτου με αποκλειστικότητες! Όλα τα νέα της αγοράς που αξίζει να προσέχετε, η αγωνιστική κίνηση με την συνολική ματιά που της αρμόζει, συνέντευξη Dani Pedrosa για… τους δρόμους της Αγγλίας και το τελευταίο τεύχος του 2019 είναι και το κατάλληλο να μας προετοιμάσει για την επόμενη χρονιά!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Δεκέμβριος 2019 – ΤΟΜΟΣ ΛΔ' - ΤΕΥΧΟΣ 601

 

EICMA 2019

Άκρως αποκαλυπτική η φετινή EICMA τα είχε όλα, ενώ οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες επέστρεψαν δριμύτερες με όλο και περισσότερες εταιρείες να επιχειρούν το επόμενο βήμα στην ηλεκτροκίνηση. Η πληρέστερη κάλυψη της μεγαλύτερης, παγκοσμίως, Έκθεσης μοτοσυκλέτας!

 

KTM 390 Adventure 2020

Το οδηγήσαμε πριν το δούμε! Το 390 Adventure είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα του 2020 με την ΚΤΜ να αλλάζει τα δεδομένα της μικρομεσαίας κατηγορίας των adventure μοτοσυκλετών

 

Indian FTR 1200

Η Indian κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα ευρωπαϊκά scrambler και νεορετρό, με μια Flat Track εμπνευσμένη απ’ τους αγώνες

 

Suzuki GSX-S 750

Η GSX-S 750 είναι μια απ’ τις ελάχιστες μοτοσυκλέτες της Suzuki που θεωρείται αντικειμενικά όμορφη και με το σπέσιαλ σετ εξάτμισης-φίλτρου-μαρσπιέ, αυξάνει την γοητεία της

 

Aurora Rally Equipment

Μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την πορεία της κατασκευάζοντας το πιο εξελιγμένο roadbook του κόσμου και τώρα δημιουργεί εξοπλισμό για μοτοσυκλέτες Rally, δοκιμασμένο στα σκληρότερα rally του κόσμου

 

SWM Superdual X

Η νέα πρόταση της SWM έρχεται για να μας υπενθυμίσει πως δεν χρειάζεσαι την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να ταξιδέψεις στην έως την άκρη του κόσμου

 

Nipponia – Trade & Traffic

Ταξιδέψαμε μέχρι την Ολλανδία αποκλειστικά, εκεί όπου η ελληνική Nipponia, βάζει ακόμη πιο γερά θεμέλια μέσα από μια στρατηγική συνεργασία για την εξάπλωσή της στην Ευρώπη

 

SYM VF 125

Με εφόδια την σπορ εμφάνιση και την πλούσια ροπή, το VF 125 στέκεται επάξια ως το μικρότερο μέλος της οικογένειας VF

 

Συνέντευξη Dani Pedrosa

Μια διαφορετική συνέντευξη για ένα ξεχωριστό event, από τον πρώην –πλέον- αναβάτη των MotoGP

 

Race report

Οι τελευταίοι αγώνες των MotoGP και των Motul WSBK δεν υστερούσαν σε θέαμα και συγκινήσεις, παρά το ότι οι τίτλοι είχαν ήδη κλειδωθεί.

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL
MOTORIAL
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MOTO MARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου