MOTO 603 - 1η Φεβρουαρίου 2020

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020
Αριθμός τεύχους: 
603

Κυκλοφορεί! Τεύχος Φεβρουαρίου που τα έχει όλα!

Τέρμα γκάζι στην άσφαλτο τέρμα γκάζι και στο χώμα, το μέλλον του customizing όπως το είδαμε ως οι μοναδικοί Έλληνες δημοσιογράφοι στην Verona – Και Δυνατές αποκλειστικές συνεντεύξεις! Άλλο ένα τεύχος γεμάτο αποκλειστικότητες και θέματα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού!

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα MV Agusta Brutale 800 RR, την διαχρονική οδγική ηδονή που τόσο καλά διατηρεί η MV Agusta!

Δοκιμάζουμε το Triumph Street Triple RS 2020 πηγαίνει πιο πίσω από το 2017, συναντά το 675, συζητούν για τις αξίες των naked και επιστρέφει ανανεωμένο ακριβώς όπως θα το θέλαμε!

Συγκριτικό Enduro όπως μόνο το ΜΟΤΟ μπορεί: 5 Enduro της πιο ανταγωνιστικής κατηγορίας με αναβάτες που εκπροσωπούν τους αγωνιζόμενους αλλά και τους χομπίστες! BETA RR350 Racing – Honda CRF 400RX – Husqvarna FE 350 – KTM EXC-F 350 – SHERCO SE-F 300 Factory οδηγούνται από τον Κίμων Καράμπελα, Παναγιώτη Κακολύρη, Ηλία Κυριλή, Νάσο Γρυλλή, Φίλιππο Κυριακόπουλο και δίνουν την πιο δυνατή μάχη για να ξεχωρίσουν!

Μαζί και η πιο αναλυτική δοκιμή του Husqvarna FE350!

Απευθείας από τους διαδρόμους της Verona, στην Motor Bike Expo που βρίσκεται η καρδιά του customizing στην Ευρώπη, φέρνουμε τις καλύτερες custom μοτοσυκλέτες που αντικειμενικά μέσα σε αυτές είναι και οι ελληνικές που έδωσαν την παρουσία τους!

Υποδεχόμαστε το νέο μας SUPER LONG TERM, κάτι σπάνιο και δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς δεσμεύουμε μία μοτοσυκλέτα από μηδέν χιλιόμετρα και για έναν ολόκληρο χρόνο! Η νέα αντιπροσωπεία της CFMOTO μας παραχωρεί ένα 650ΜΤ με την συμφωνία να γράψουμε ακριβώς πώς περνάμε μαζί του, μαζί και τα προβλήματα! Το βγάζουμε από την κούτα, του φορτώνουμε κατευθείαν 1.500 χιλιόμετρα και τα υπόλοιπα στο τεύχος!

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το Bajaj Pulsar NS 125 και βλέπουμε πως υπάρχει λύση στην καθημερινή μετακίνηση και την έχουν βρει εδώ και καιρό οι Ινδοί!

Αποκλειστική συνέντευξη του ισχυρού άντρα της Yamaha, αλλά και ολόκληρης της μοτοσυκλέτας, του κ. Eric de Seynes CEO της Yamaha Europe που αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για τα επόμενα μοντέλα της Yamaha αλλά και το μέλλον της μοτοσυκλέτας συνολικά!

Άλλη μία αποκλειστική συνέντευξη με τον Toni Cairoli, τον θρύλο του MX που μιλά για το πάθος του στο αγώνισμα και τον τρόπο που προπονείται, αλλά και τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους αναβάτες!

Με όλα αυτά και είμαστε στην μέση, έχουμε ταξίδι “Cape 2 Cape”, την συνολική αποτίμηση του φετινού Dakar ώστε σε ένα σημείο συγκεντρωμένα, να μπορείς να ανατρέξεις για όλα όσα έγιναν, τα σημαντικότερα νέα της αγοράς αλλά και του κόσμου!

Το ΜΟΤΟ πατά τέρμα γκάζι σε άσφαλτο και χώμα – μην χάσετε το τεύχος Φεβρουαρίου!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Φεβρουάριος 2020 – ΤΟΜΟΣ ΛE' - ΤΕΥΧΟΣ 603

 

Motor Bike Expo 2020, Verona

Ταξιδέψαμε για άλλη μια χρονιά στην "πρωτεύουσα" του ευρωπαϊκού customizing, για να μεταφέρουμε τον παλμό και τις τάσεις από το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό ρεύμα που κυριαρχεί στον πλανήτη!

 

MV Agusta Brutale 800RR

Όταν μιλάμε για το Brutale 800RR δεν μιλάμε για τίποτε άλλο πέρα από αγνή, οδηγική, ηδονή

 

Triumph Street Triple RS

Οι Εγγλέζοι κατάλαβαν το λάθος τους και επέστρεψαν στο τρικύλινδρο naked τις αξίες που το κατέταξαν ως το κορυφαίο στην κατηγορία του

 

Long Term Test – CFMoto 650MT

Το παραλάβαμε κυριολεκτικά μέσα από την κούτα του και αρχίσαμε να το φορτώνουμε χιλιόμετρα, σε μια εξαντλητική δοκιμή μακράς… πολύ μακράς, διάρκειας!

 

Συνέντευξη Eric de Seynes – CEO Yamaha Motor Europe

Μια αποκαλυπτική κουβέντα από τον άνθρωπο που κρατά τα ηνία της Yamaha στην Ευρώπη και επηρεάζει όσο λίγοι την πορεία της μοτοσυκλέτας παγκοσμίως!

 

Long Term Test Bajaj Pulsar NS 125

Άλλο ένα long term test προστίθεται στη λίστα μας, με στόχο να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για τον Ινδό… γκουρού του commuting

 

Συνέντευξη Tony Cairoli

Ο αναβάτης-θρύλος της ΚΤΜ μιλάει για όλους και όλα, ακόμη και για τους team mate του, χωρίς να μασάει τα λόγια του…

 

Συγκριτικό Enduro

Μια μάχη σε όλα τα επίπεδα, της πιο ανταγωνιστικής κατηγορίας στο Enduro, των 350-400cc, έτσι όπως μόνο το ΜΟΤΟ μπορεί να κάνει!

 

Husqvarna FE 350

Ένα πραγματικό πολυεργαλείο που παρά τους δεσμούς του με την ΚΤΜ, μπορεί να προσφέρει μια ουσιαστική εναλλακτική επιλογή

 

Ταξίδι "Cape 2 Cape"

Το δεύτερο ταξίδι του Μητσάκη με συνεπιβάτη τον μικρό του γιο, που συνδέει το νοτιότερο ελληνικό με το βορειότερο ευρωπαϊκό ακρωτήρι!

 

Race report

Άλλο ένα Dakar ολοκληρώθηκε με τον χαρακτηρισμό του ορόσημου, μιας και σηματοδότησε την επιστροφή της Honda στις νίκες, την μετάβαση στην Ασιατική ήπειρο, αλλά και τον χαμό δύο σπουδαίων αναβατών… Τα MotulWSBK από την άλλη, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αυλαία τους με δοκιμές στην πίστα της Jerez

 
Μόνιμες στήλες
EDITORIAL
MOTORIAL
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MOTO MARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου