MOTO 625 - 1η Δεκεμβρίου 2021

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021
Αριθμός τεύχους: 
625

Απίστευτο τεύχος 1ης Δεκεμβρίου – Πιάνει κορυφή κυριολεκτικά!

Μία χρονιά με κορυφαία τεύχη συμπληρώνεται με ένα από τα καλύτερα στο τέλος, ένα τεύχος που ανεβάζει τους αναγνώστες στην κορυφή, μιλώντας κυριολεκτικά!

Πριν από αυτό ταξιδεύουμε στην Σαρδηνία οδηγώντας το νέο Aprilia Tuareg 660, την μοτοσυκλέτα που περιμέναμε πάρα πολύ καιρό μέχρι να έρθει η πρώτη εμπειρία οδήγησης και οι προσδοκίες δικαιώνονται. Μία πραγματική on-off από την Aprilia που έχει βάλει στόχο να ελαχιστοποιήσει τους συμβιβασμούς του αναβάτη, τουλάχιστον στο πώς οδηγείται!

Βγαίνουμε από την Μεσόγειο και ταξιδεύοντας στην μέση του Ατλαντικού παίρνουμε μία γερή δόση από Husqvarna Norden 901! Η μοτοσυκλέτα που φτιάχτηκε κατά απαίτηση του κόσμου, ένα concept που δεν θα είχε βγει στην παραγωγή αν δεν υπήρχαν δυνατές φωνές που το ζητούσαν, είναι πλέον εδώ και ναι, μπορεί να κάνει τα πράγματα διαφορετικά!

Πόσο Enduro μπορεί να είναι μία μοτοσυκλέτα 1.301 κυβικών; Σκαρφαλώνουμε στο βουνό των θεών, στο ψηλότερο σημείο των Βαλκανίων που μπορεί να φτάσει μία Adventure για να βρούμε την απάντηση, που τελικά καμία σχέση δεν έχει με την μοτοσυκλέτα την ίδια… Ένα απίστευτος άθλος με KTM 1290 Super Adventure R, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά!

Ταξιδέψτε έπειτα μαζί μας στην Αυστρία για να γνωρίσουμε το KSR Group, τον επόμενο μεγάλο παίκτη που θα ανακατέψει την αγορά όλης της Ευρώπης! Γνωστές και νέες μάρκες σχηματίζουν μία ομοσπονδία και κερνάνε χάπια για τον πονοκέφαλο σε κάθε μεγάλο κατασκευαστή!

OffRoad KTM – Husqvarna – GASGAS 2022: Η γκάμα της πιο χωματερής οικογένειας αναλύεται από τον πλέον ειδικό που μπορεί να μιλήσει για αυτές τις μοτοσυκλέτες, τον χωματερό συντάκτη του ΜΟΤΟ!

Zero e-motorcycles: Άλλη μία γκάμα ξεδιπλώνεται στις σελίδες του ΜΟΤΟ κι αυτή την φορά είναι για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, που σύσσωμες όλες τους μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτική λύση με ελάχιστους συμβιβασμούς!

Royal Enfield Meteor 350: Η βασίλισσα της Ινδίας στις μεσαίες μοτοσυκλέτες με έναν πραγματικό πρίγκηπα, έναν μετεωρίτη που έχει όλα τα φόντα να μπει σε τροχιά και να γίνει μόνιμος δορυφόρος!

Yamaha XSR125: Άλλη μία μοτοσυκλέτα που θέλει να ελαχιστοποιήσει τους συμβιβασμούς. Πολλοί το υπόσχονται, ελάχιστοι το καταφέρνουν και μόνο το ΜΟΤΟ λέει ξεκάθαρα που ανήκει ο καθένας. Το XSR 125 στο μικροσκόπιο!

Michelin Power GP: Η πιο σκληρή δοκιμασία που έχει γίνει ποτέ για ελαστικό της κατηγορίας, άλλο ένα πράγμα που μόνο το ΜΟΤΟ μπορεί να φέρει στις σελίδες του. Αν το Power GP την περάσει, θα διαλύσει κάθε αμφιβολία!

SYM HD300: Προβάλει τον εξοπλισμό του και με όπλα τις δυνατότητές του, ρίχνεται σε μία από τις πιο σκληρές μάχες που υπάρχουν τώρα γενικά σε όλα τα δίκυκλα!

Daytona Best Elecrtic E-Viball 125: Για να έρθει η ηλεκτροκίνηση πιο κοντά στον νέο αναβάτη από ποτέ! Μία εύκολη λύση για να αφήσεις πίσω σου το αυτοκίνητο και μία αληθινή παγίδα για να σε βάλουμε για πάντα στον μαγικό κόσμο των δικύκλων!

Ένα εξωπραγματικό τεύχος, δυνατές αποκλειστικότητες, ακριβές και πρωτοποριακές παραγωγές που οδηγούν το ΜΟΤΟ στην κορυφή της Ευρώπης και μαζί όλους τους αναγνώστες του! Δεν το χάνει κανείς!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Δεκέμβριος 2021 – ΤΟΜΟΣ ΛΣΤ' - ΤΕΥΧΟΣ 625

 

Aprilia Tuareg 660

H Aprilia μας έδωσε μετά από πολλά χρόνια μια γνήσια on-off μοτοσυκλέτα, δίνοντας το παράδειγμα για το πώς πρέπει να είναι οι πραγματικά πολυδιάστατες προσωπικότητες

 

Husqvarna Norden 901

Η πρώτη μεγάλη adventure στην Ιστορία της Husqvarna και η πρώτη μοτοσυκλέτα του εργοστασίου που μπορεί να σε ταξιδέψει. Πόσο ίδια και πόσο διαφορετική είναι από το ΚΤΜ "ξαδερφάκι";

 

Με KTM 1290 Super Adventure στον Όλυμπο

"Σκαρφαλώνουμε" στο ψηλότερο σημείο των Βαλκανίων –και όχι μόνο της Ελλάδας- που έχει φτάσει ποτέ μια adventure μοτοσυκλέτα. Γιατί; Μα γιατί μπορούμε!

 

KTM – Husqvarna – GASGAS off-road 2022

Οδηγούμε όλα τα νέα μοντέλα off-road του αυστριακού ομίλου, διακρίνοντας το πόσο κοντά αλλά και πόσο μακριά είναι μεταξύ τους!

 

Παρουσίαση Zero

Τσίτα τα… αμπέρ, στην πρώτη οδηγικά μας επαφή με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Zero, που πρωτίστως έχουν φτιαχτεί ως μοτοσυκλέτες και μετά ως ηλεκτρικά…

 

KSR Group

Η πρώτη μας επίσκεψη στον αυστριακό κολοσσό που εισβάλλει δυναμικά σε όλες τις αγορές της Ευρώπης, ενώ οδηγούμε για πρώτη φορά και το Brixton 1200!

 

Royal Enfield Meteor 350

Μια μοτοσυκλέτα που η ποιότητά της ξεφεύγει ανέλπιστα από τα δεδομένα της κατηγορίας

 

Yamaha XSR 125

Ένα 125 που νομίζει –και συμπεριφέρεται όμως κιόλας- σαν πολύ μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα!

 

Michelin Power GP

Μια εξαντλητική δοκιμή για τα νέα ελαστικά της Michelin σε autobahn, σε πίστες, σε στεγνό και σε βρεγμένο, με 300 αλλά και με 30… Το τυπικό για ένα supersport ελαστικό…

 

SYM HD300

Με πιο πλούσιο εξοπλισμό, το HD300 θέλει να κάνει τον ανταγωνισμό να… ιδρώσει

 

Daytona Best Electric e-viball

Ένα ηλεκτρικό σκούτερ που ξεφεύγει από τα ποιοτικά στερεότυπα της κατηγορίας!

 

35 χρόνια ΜΟΤΟ

Η παρέα του Joe Bar team" είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας μας, που μέχρι και σήμερα ακόμη θεωρείται συνώνυμο του ΜΟΤΟ!

 

Race report

Μπορεί το βαθμολογικό ενδιαφέρον να έλειπε, όχι όμως και οι μάχες στον τελευταίο αγώνα των MotoGP. Αντιθέτως, ο τελευταίος αγώνας των Motul WSBK είχε όλα όσα έπρεπε για να κρατηθεί το σασπένς ψηλα, με την Yamaha να επανέρχεται στους τίτλους μετά από πολλά χρόνια. Αυλαία έπεσε και στο Πανελλήνιο Ταχύτητας, όπου και εκεί κρίθηκαν αρκετά πρωταθλήματα

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

MOTORIAL

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ

LONG TERM TEST

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ

MOTO MARKET

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ

MINI TEST

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου