MOTO 627 - 1 Φεβρουαρίου 2022

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Τρίτη 01 Φεβρουαρίου 2022
Αριθμός τεύχους: 
627

Όλα στο 2! Κυκλοφορεί το τεύχος Φεβρουαρίου από τις 2/2/2022! Αποτινάζει τα χιόνια από πάνω του και γεμίζει τις μέρες με μοτοσυκλετιστικά χιλιόμετρα το νέο τεύχους Φεβρουαρίου!

Απογειωνόμαστε με Husqvarna Norden 901 σε μία δοκιμή στην Ελλάδα που πέρασε από κάθε είδους διαδρομή, υποβάλλοντάς το σε όλες τις καιρικές συνθήκες! Το KTM Group μπορεί τελικά να αλλάξει την συνταγή τελείως μόλις με 2-3 διαφορετικά υλικά αν το θέλει και εμείς παίρνουμε μαζί μας και ένα παλιό και αξιότιμο KTM 990 Adventure και το οδηγούμε παράλληλα με το Norden για να δούμε αν τελικά το αποτέλεσμα έγειρε προς τα εκεί την πλάστιγγα!

Triumph Speed Triple RR: Το οδηγούμε στην Ισπανία και του προσθέτουμε κι ένα γράμμα στο εξώφυλλο για «το κακό το μάτι» καθότι αξιοζήλευτη η εμπειρία της οδήγησής του και έπρεπε να ξορκίσουμε κάθε φθονερό βλέμμα! Η Triumph έκανε πάντα τα πράγματα με τον δικό της τρόπο και συνεχίζει και τώρα: Αποφεύγει κάθε σύγκρουση με την Ιαπωνική σχολή και μας δίνει ένα καθαρόαιμο superbike που είναι όμως φτιαγμένο για να το οδηγείς κάθε μέρα. Bonus: Οι ρετρό πινελιές!

Aprilia Tuono 1100 και 1100 Factory! Δύο τεστ σε ένα, δύο διαφορετικές μοτοσυκλέτες, δύο διαφορετικές κατηγορίες ενώνονται σε μία δοκιμή, όπως ένας είναι και ο δρόμος που δείχνουν στον αναβάτη τους…

Zero DSR: Μία πλήρη δοκιμή της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας - με όλη την σημασία όλων των λέξεων της προηγούμενης πρότασης: Full μοτοσυκλέτα, full ηλεκτρική, full δοκιμή!

Motohall – Συνεχίζουμε την περιήγηση στο χωριό της KTM! Μετά την γραμμή παραγωγής και το House of Brands η τελευταία στάση στο Μουσείο της KTM και για πιο λόγο πρέπει κανείς να το επισκεφτεί ανεξαρτήτως αν έχει KTM ή όχι!

Συγκριτικό Racing Supermoto: Κάτι που δεν έχει ξανά γίνει, όχι μόνο την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη ολόκληρη! Οι καλύτερες Supermoto μοτοσυκλέτες που έχει η χώρα σε ένα τεστ προσωπικότητας με την συνδρομή των καλύτερων του είδους σε αυτό το αγώνισμα!

ΕΜΟΤΥ – Ευρωπαϊκή Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς! Τρανταχτή απόδειξη πως όποιος διαβάζει ΜΟΤΟ διαβάζει την πηγή των πληροφοριών! Το ΜΟΤΟ είναι το μόνο μέσο από την Ελλάδα που προσκλήθηκε να συμμετάσχει στον θεσμό ΕΜΟΤΥ ψηφίζοντας την Ευρωπαϊκή Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς! Το ΜΟΤΟ έχει χρόνια τώρα ξεφύγει από τα σύνορα κάνοντας παραγωγές που όχι απλά μένουν στην ιστορία αλλά τα τελευταία χρόνια εξάγονται. Μεταφράζονται και διαβάζονται από τους υπόλοιπους! Είμαστε οι μόνοι Έλληνες στον κόσμο της μοτοσυκλέτας που τα κείμενά τους μεταφράζονται και διαβάζονται από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και ο θεσμός ΕΜΟΤΥ όπου αντιπροσωπεύουμε την χώρα μας για την Ευρωπαϊκή Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς, είναι μία απόδειξη.

Kymco DT X360: Οδηγούμε το scooter της Kymco που κάνει τα πράγματα διαφορετικά και θέλει να μην περιορίζεται εκεί που τα υπόλοιπα σταματούν!

SYM Symphony 200ST: Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται πίσω από τρεις βασικές αρχές, όπως μας διδάσκει ένα από τα best seller της SYM!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ιανουάριος 2022 – ΤΟΜΟΣ ΛZ' - ΤΕΥΧΟΣ 626

 

EMOTY 2021

H Ευρωπαϊκή Μοτοσυκλέτα της χρονιάς είναι ο νέος θεσμός που αντικαθιστά το IBOTY και φυσικά το ΜΟΤΟ για άλλη μια φορά αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την Ελλάδα με τις ψήφους του!

 

Triumph Speed Triple 1200 RR

Οδηγούμε αποκλειστικά την κατά… Triumph άποψη για τα superbikes

 

Husqvarna Norden 901

Η πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα της ναυαρχίδας της Husqvarna, που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από το 890 Adventure, μαζί με μίνι συγκριτικό με το ΚΤΜ 990 Adventure!

 

Aprilia Tuono 1100 Factory vs Tuono 1100

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος που "αγοράζουν" όμως διαφορετικά πράγματα…

 

Zero DSR

Η πρώτη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους του ηλεκτρικού on-off, το οποίο είναι πρωτίστως μοτοσυκλέτα και κατ' επέκταση ηλεκτρική…

 

Συγκριτικό αγωνιστικά Supermoto

Ένα αναλυτικό συγκριτικό των αγωνιστικών supermoto μέσα στο… φυσικό τους περιβάλλον

 

KTM Motohall

Περπατήστε μαζί μας στο ολοκαίνουργιο μουσείο της KTM που ζωντανεύει την Ιστορία μπροστά στα μάτια μας!

 

Kymco DT X360

Το πρώτο on-off scooter της Kymco που αποφεύγει τον σκόπελο της αντιγραφής και προτάσσει ουσιαστικές δυνατότητες

 

SYM Symphony ST 200 ABS

Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται πίσω από τρεις βασικές αρχές, όπως μας "διδάσκει" ένα από τα best seller της SYM

 

Race report

Παραδοσιακά αρχές του χρόνου, στα αγωνιστικά δρώμενα μονοπωλεί το ενδιαφέρον το Dakar Rally, μιας και φέτος γράφτηκε Ιστορία με την πρώτη νίκη της GASGAS!

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

MOTORIAL

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ 

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ 

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ 

MOTO MARKET

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ

MINI TEST

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 2 Μαρτίου