Κερδίστε ένα ταξίδι στα MotoGP από το MOTO και το GrazyTravel

Μήνυμα προειδοποίησης

Οι υποβολές για αυτή τη φόρμα είναι κλειστές.

Κερδίστε ένα ταξίδι στο MotoGP του San Marino (στην πίστα του Misano) που περιλαμβάνει επίσκεψη στο χωριό του Valentino Rossi και ελάτε είτε με την μοτοσυκλέτα σας, είτε με πούλμαν! Η επιλογή δική σας!

Η εμπειρία της παρακολούθησης ενός αγώνα MotoGP είναι κάτι που κάθε μοτοσυκλετιστής πρέπει να ζήσει και το Misano μία από τις καλύτερες περιπτώσεις! Γιατί το Misano εκτός από το ότι είναι η κοντινότερη σε εμάς διοργάνωση MotoGP, φημίζεται για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στις κερκίδες κι όλα όσα συμβαίνουν μέσα και γύρω από την πίστα!

Ταυτόχρονα η Tavullia, το χωριό του Valentino Rossi, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον κόσμο, αποτελώντας την καλύτερη ευκαιρία για να συνδυαστεί ο αγώνας μ’ ένα σύντομο ταξίδι στην γενέτειρα του πολυπρωταθλητή! Το MOTO σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που κληρώνει μία συμμετοχή στο ταξίδι που διοργανώνει το Grazy Travel. Το πακέτο περιλαμβάνει: Μεταφορές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο 4* με πρωινό και ασφαλές πάρκινγκ για την μοτοσυκλέτα, μετακινήσεις με οργανωμένο γκρουπ μοτοσυκλετών ή με λεωφορείο με έμπειρους πλοηγούς ΚΑΙ εισιτήρια για τον αγώνα.

 

 

Το γκρουπ των μοτοσυκλετών θα έχει πλοηγό και ουραγό, και το λεωφορείο συνοδό.

Η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου από το λιμάνι της Πάτρας, για όσους ταξιδέψουν με την μοτοσυκλέτα τους και από την Αθήνα για όσους ταξιδέψουν με το λεωφορείο. Στο πλοίο θα δοθεί ραντεβού για όσους έρχονται από άλλη αφετηρία.

Μπείτε στο travel-sports.com για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του ταξιδιού κι όλα όσα περιλαμβάνει

Το περιοδικό MOTO γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια κυκλοφορίας, έχοντας κληρώσει δεκάδες μοτοσυκλέτες και ταξίδια στους αναγνώστες του, όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το παλαιότερο περιοδικό μοτοσυκλέτας με συνεχή παρουσία και σταθερά στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων μοτοσυκλετών. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, και επιλέξτε μία απάντηση στην παρακάτω ερώτηση

 

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί! Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν!

θα ακολουθήσει ανάρτηση με το ονοματεπώνυμο του νικητή, καθώς και άρθρο από το ταξίδι του, όταν αυτό ολοκληρωθεί!