2 ΗΜΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ …΄΄ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ΄΄ !!!

ΣΤΙΣ 23-24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΤΟΠΙΑ.

Ο δρόμος Καρπενησίου-Ιεράς Μονής Προυσού, η Μαύρη Σπηλιά, οι οροσειρές και τα πανέμορφα χωριά θα σας γοητεύσουν με την ανεπιτήδευτη και φυσική γοητεία τους.
Το επιβλητικό και δυσπρόσιτο φαράγγι Πάντα Βρέχει είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες περιοχές του νομού Ευρυτανίας  που δεν πρέπει να χάσετε!!! Η διαδρομή που οδηγεί στο φαράγγι είναι εκπληκτική με το μεγαλείο της φύσης να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα γειτονικά χωριά, οι κατάφυτες πλαγιές, τα πανύψηλα έλατα, τα περίτεχνα βράχια που κρέμονται πάνω από το δρόμο και το καταπράσινο όρος της Καλιακούδας θα σας κρατούν συντροφιά κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής μας περιήγησης. Απολαύστε το αριστούργημα της φύσης εκεί όπου το νερό ποτέ δεν σταματά... εκεί όπου πάντα βρέχει...Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!!! ANDELI MOTOTOURING Λ. Μεσογείων 355, Χαλάνδρι / 210 6533968 / info@andelimototouring.gr