2ΗΜΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ANDELI MOTOTOURING ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!

Στις 6-7 Οκτωβρίου, ξεκινάμε παλιοί και καινούριοι φίλοι για τη Μονεμβασιά, πόλο έλξης επισκεπτών από όλο τον κόσμο, μια καστροπολιτεία με τη δική της, μοναδική ατμόσφαιρα! Εκεί που συνυπάρχουν αρμονικά η άγρια ομορφιά της πέτρας με το μαγευτικό γαλάζιο της θάλασσας… το «Πέτρινο Καράβι», του Γιάννη Ρίτσου!

Ελάτε μαζί μας να απολαύσουμε μία καταπληκτική μοτοδιαδρομή και να περάσουμε ένα απολαυστικό διήμερο εξερευνώντας μία από τις πιο όμορφες ιστορικές πόλεις στην ανατολική γωνιά της Λακωνικής γης, αλλά και την ευρύτερη περιοχή με το εκπληκτικό Σπήλαιο της Καστανιάς, το Γεωπάρκο της Αγίας Μαρίνας, το Ακρωτήριο Μαλέα και πολλά άλλα αξιοθέατα και τοπία που θα σας μείνουν αξέχαστα! Η διαμονή μας σε επιλεγμένο κατάλυμα της Μονεμβασιάς (εκτός κάστρου), σας εγγυάται στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης μετά από τις απαιτητικές διαδρομές της συναρπαστικής αυτής περιήγησης! Μη χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε άλλη μία μοναδική εξόρμηση με την ANDELI MOTOTOURING! Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!!! Λ. Μεσογείων 355, Χαλάνδρι / 210 6533968 / info@andelimototouring.gr ANDELI MOTOTOURING