41 PERISTERAS Racing Team

41 PERISTERAS Racing Team  Π.Π.Τ.Μ. 2014

O Νίκος Περιστεράς και η PERISTERAS ΜΟΤΟ TYRES συμμετείχαν με επιτυχία για άλλη μια χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2014. Έχοντας αναλάβει το βαρύ φορτίο της επίσημης τεχνικής υποστήριξης όλης της κατηγορίας Open αλλά όλων των υπολοίπων ομάδων που χρησιμοποιούν ελαστικά Dunlop, ήταν φυσικά παρόν σε όλες τις προπονήσεις και όλα τα αγωνιστικά τριήμερα,  από το πρωί μέχρι την δύση του ηλίου.  Κάποιες στιγμές  χανόταν  και μετά από λίγο τον εμφανιζόταν  με την φόρμα και την μοτοσυκλέτα του στο grid.

Το πάθος για την ταχύτητα και τους αγώνες (παρά τις υποχρεώσεις που προαναφέρθηκαν)  τον έκαναν να αψηφά κάθε φορά την κούραση και να δίνει τον καλύτερο εαυτό του μέσα στην πίστα.  Με την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα YAMAHA R6,  την τεχνική υποστήριξη της BOUSTAS TEAM και τα ελαστικά της DUNLOP,  έδωσε πολύ δυνατές μάχες σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.  Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα που διεξήχθη στις Σέρρες κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση!!!

Κοντά του πάντα όλη η οικογένεια, με την γυναίκα του και τους δύο γιους του, που του έδιναν κουράγιο και τον περίμεναν με αγωνία να πανηγυρίσουν στον τερματισμό.

Ο ίδιος δήλωσε : “Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους χορηγούς μου αλλά προπάντων τον κόσμο που με υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και μπορώ να βρίσκομαι εδώ, μέχρι σήμερα ”.