Μεγάλος διαγωνισμός ΜΟΤΟ - Bike Alert Hellas - BS BATTERY! Κέρδισε ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ το κράνος του Quartararo!

Μήνυμα προειδοποίησης

Οι υποβολές για αυτή τη φόρμα είναι κλειστές.

Scorpion EXO R1 Air Fabio Replica ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από τον Quartararo!

Το MOTO, η Bike Alert Hellas και η BS Battery, διοργανώνουν ένα μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο συλλεκτικής αξίας: ΔΩΡΟ ένα μοναδικό κράνος – Race Replica του Fabio Quartararo που φέρει μάλιστα την ιδιόχειρη υπογραφή του αναβάτη!

Πώς φτάσαμε να έχουμε στα χέρια μας ένα κράνος που το έχει υπογράψει ο ίδιος ο Fabio?

Το κράνος το προσφέρει η Bike Alert Hellas εισαγωγέας μεταξύ άλλων των μπαταριών BS Battery στην Ελλάδα. Το «μεταξύ άλλων» κρύβει βέβαια μία σειρά από κορυφαίες εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων τα γρανάζια τελικής μετάδοσης και τις αλυσίδες JT, τα φίλτρα λαδιού και αέρος της Hiflofiltro. (Μάλιστα τα φίλτρα λαδιού Hiflofiltro είναι τα μοναδικά after market της αγοράς με πιστοποίηση TUV). Οι παραπάνω εταιρείες συμπληρώνονται από τις ιαπωνικές αλυσίδες D.I.D. τα φρένα της Ferodo, τις λάμπες της Osram, τα μπουζί NGK, τα λουκέτα της ABUS και η λίστα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με τις Bando, K&N, YSS, Malossi, Renthal, Bitubo, VICMA, RMS και Lightech.

Η γκάμα της Bike Alert Hellas καλύπτει με λίγα λόγια οτιδήποτε μπορεί κανείς να χρειαστεί για την συντήρηση ή την βελτίωση της μοτοσυκλέτας του. Οι αναγνώστες του ΜΟΤΟ θα θυμάστε πως επισκεφτήκαμε πρόσφατα το ανανεωμένο, κι αυτοματοποιημένο κέντρο διανομής της μητρικής Bike Alert PLC. στην Αγγλία, κι αξίζει να δείτε ξανά το video από την ξενάγησή μας στο τέλος της σελίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μπαταρίες μοτοσυκλέτας BS Battery μέσα σε ένα μικρό διάστημα μερικών ετών κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και καινοτόμους προμηθευτές powersport μπαταριών παγκοσμίως. Με παρουσία τόσο στο OEM αλλά και aftermarket τομέα της αγοράς, η BS Battery προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μπαταριών lead-acid καθώς και Factory Activated (SLA) για μοτοσυκλέτες, scooter, ATV, watercraft, snowmobile και βοηθητικών οχημάτων.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό με έπαθλο αυτό το μοναδικό δώρο είναι πάρα πολύ απλή: Αν έχετε κάνει Like και ακολουθείτε την σελίδα του MOTO και της Bike Alert στο Facebook, απαντήστε σε τρεις απλές ερωτήσεις και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα μοναδικό κράνος!

 

Κάντε "Like" στις σελίδες του MOTO και της Bike Alert Hellas, αν δεν τις ακολουθείτε ήδη

Η συμμετοχή επιτρέπεται σε όλους τους κατοίκους της Ελλάδας, από 18 ετών και πάνω. Το δώρο μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο πρόσωπο έπειτα από απαίτηση του νικητή. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που είσαστε νικητής/νικήτρια για να επικοινωνήσουμε σχετικά με την παραλαβή του δώρου.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να γίνει μέχρι και 31/12/2020. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/1/2021

 

Θυμηθείτε: Bike Alert - Επισκεφτήκαμε το κέντρο της πολυεθνικής εξαρτημάτων στο Λονδίνο! Δείτε το [VIDEO]