Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

UNBOXING VIDEO: Παραλαμβάνουμε ένα ολοκαίνουριο CFMOTO 650MT για LONG TERM TEST!

Δοκιμή για ένα χρόνο!

Ενός έτους δοκιμή έχουμε ξεκινήσει παραλαμβάνοντας ένα ολοκαίνουριο CFMOTO 650MT, όπως θα ξέρετε ήδη από το τεύχους Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί ή από τα social media του περιοδικού!

Με την ευκαιρία ανάληψης της αντιπροσωπείας CFMOTO από μία εταιρεία με μακρά παράδοση στα ATV που έχει μπει και στις μοτοσυκλέτες δυναμικά, ξεκινήσαμε μία δοκιμή μακράς διάρκειας με στόχο να δοκιμάσουμε την αξιοπιστία των CFMOTO αλλά και να δούμε την ανταπόκριση της νέας εταιρείας απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές μετράμε κιόλας τα πρώτα 2.000 χιλιόμετρα και στο τεύχος που κυκλοφορεί διαβάζετε όλα όσα είδαμε μέχρι τα πρώτα 1.500!

Στο VIDEO που ακολουθεί, αποτυπώνεται η στιγμή της παραλαβής του από την κούτα και η έναρξη των χιλιομέτρων!

UNBOXING CFMOTO 650MT: Starting SUPER Long Term Test!

Το CFMOTO 650MT ήρθε απευθείας στα χέρια μας, στρώθηκε και κατευθείαν ξεκίνησε να γράφει χιλιόμετρα. Άγνωστο πόσα θα καταφέρουμε να του φορτώσουμε σε έναν χρόνο, σίγουρα όμως περισσότερα από τον μέσο ιδιοκτήτη. Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης μίας μοτοσυκλέτας, οποιασδήποτε, δεν της επιφυλάσσει καθημερινά πολλά χιλιόμετρα. Δεν οδηγούμε όλοι μας πολλά καθημερινά χιλιόμετρα και σίγουρα δεν οδηγούμε όλες τις ημέρες. Ωστόσο τα κλειδιά του συγκεκριμένου CFMOTO θα γίνουν μία σκυτάλη και αλλάζοντας χέρι με χέρι, θα καταστήσουμε βέβαιο πως το 650MT θα οδηγείται συνέχεια!

Δίχως αποθήκευση σε γκαράζ, δίχως σταματημό, η χρήση που του επιβάλλουμε ήδη είναι με βεβαιότητα πιο σκληρή από αυτό που θα έκανε ένας ιδιοκτήτης. Όπως το ίδιο συμβαίνει σε κάθε μοτοσυκλέτα που έχει πολλά αφεντικά αντί για ένα. Εντυπώσεις από τα πρώτα 1.500 χιλιόμετρα και όλα όσα είδαμε σε αυτά, στο τεύχος Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί