Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

4ος ΠΠΤ 2017 – Ιταλός αναβάτης στα Μέγαρα!

“wild card” στην Ελληνική Ταχύτητα!

Έπειτα από την διακοπή συνεργασίας της TEAM WOLF RACING MOTUL με τον αναβάτη της, Χάρη Παρασκευόπουλο, λίγο πριν την εκκίνηση ενός καθοριστικού αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα ενημερώνει με σημερινό της δελτίο τύπου, τα σχέδια της για τον επόμενο αγώνα και την εξέλιξη του ΠΠΤ 2017.

Όπως είχαμε γράψει, είχε σκοπό έπειτα από την απουσία της στις Σέρρες, να επανέλθει για τον αγώνα των Μεγάρων με έναν αναβάτη έκπληξη, και τήρησε την υπόσχεσή της, χαρίζοντας πράγματι μία μεγάλη έκπληξη. Νέος αναβάτης για την ομάδα λοιπόν, τουλάχιστον για τον επόμενο αγώνα στα Μέγαρα, θα είναι ο Ιταλός Roberto Farinelli που έχει αγωνιστεί και ως wild card στο WSBK. Η TEAM WOLF RACING MOTUL μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει την… ιδιαίτερη πίστα των Μεγάρων, έναν αναβάτης με τεράστια εμπειρία σε μεγάλες πίστες, αλλά και απέναντι στους δικούς μας κορυφαίους αναβάτες, που εκτός από την γνώση της πίστας, δεν υπολείπονται σε κατάρτιση και οδηγικές ικανότητες.

Το Δελτίο Τύπου της TEAM WOLF RACING MOTUL:

O πρωταγωνιστής του YAMAHA R1 CUP της ΙΤΑΛΙΑΣ Roberto Farinelli, ο νέος αναβάτης της TEAM WOLF RACING MOTUL

Το όνειρο μας ήταν να φτιάξουμε μια ομάδα όπως την βλέπαμε στην TV, στο διαδίκτυο και όπως τις γνωρίσαμε από κοντά στις επισκέψεις μας στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Βρεθήκαμε σε πίστες στην Ιταλία, στην Ελβετία και στην Αγγλία, κλείνοντας συμφωνίες συνεργασίας με τις κορυφαίες εταιρίες των χωρών αυτών. Μέσω των εταιρειών αυτών επισκεφτήκαμε τα boxes των συνεργαζόμενων ομάδων, γνωρίσαμε τους ανθρώπους πίσω από τα πολύκροτα ονόματα μεγάλων ομάδων, μάθαμε τη δομή τους και αφουγκραστήκαμε την κουλτούρα τους. Ξέραμε ότι θέλαμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα από ταλαντούχους ανθρώπους δεσμευμένους σε ένα κοινό όραμα. Στόχοι μας ήταν οι επιδόσεις, μαζί με την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό όλων όσων μας παρακολουθούν από κοντά στις πίστες και από μακριά στην TV και στο διαδίκτυο.

Μέσα στον ενθουσιασμό μας μπορεί να υποτιμήσαμε το ρητό που λέει πως το δυσκολότερο να αλλάξει σε έναν άνθρωπο είναι ο τρόπος σκέψης του, η κουλτούρα του... Περιπτώσεις όπως ο βοηθός μηχανικού ήταν εύκολες. Στην περίπτωση όμως του νούμερο ένα οδηγού μας, η πραγματικότητα μας έκρυβε μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη μιας και η ελλιπής και λανθασμένη αίσθηση των "εξωαγωνιστικων" υποχρεώσεών του, πρακτικά υποτίμησε την εικόνας της ομάδας μας. Δώσαμε όσες ευκαιρίες και όση υποστήριξη πιστέψαμε ότι χρειαζόταν στους συνεργάτες μας, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μαζί το όνειρο μας. Δυστυχώς σε κάποιες λίγες περιπτώσεις αυτά δεν στάθηκαν αρκετά, με αποτέλεσμα την λήξη της συνεργασίας μας.

Η Team Wolf Racing Motul συνεχίζει πλέον με μεγαλύτερη δυναμική, περισσότερη όρεξη και όντας σοφότερη. Χρησιμοποιούμε τα επιτεύγματα μας για να οικοδομήσουμε το μέλλον όπως το οραματιζόμαστε. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον πρωταγωνιστή του Ιταλικού YAMAHA R1 CUP Roberto Farinelli (No2 στην μοτοσυκλέτα του), ως οδηγό μας στο δημοφιλή αγώνα των Μεγάρων. Είναι η νεαρή του ηλικία, οι εξαιρετικές συστάσεις, αλλά και η απίστευτη ταχύτητά του που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Έχει επίσης συμμετάσχει σαν wild card στο παγκόσμιο SBK 2 φορές και είναι ΑΥΤΟΣ ο Νο1 υποψήφιος rookie για την μεταπήδηση του εκεί! Επιπλέον, θα μας "συντροφέψει" και στους επόμενους αγώνες της περιόδου 2017.

Θα αποκτήσουμε έτσι την εικόνα που αξίζει σε όλους μας με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο, ενώ από την άλλη θα δώσουμε την ευκαιρία σε ένα ακατέργαστο διαμάντι να μάθει όχι μόνο τα μυστικά της ταχύτητας, αλλά και τα μυστικά του επιτυχημένου οδηγού ομάδας. Η υλική, ηθική βοήθεια και η συμβουλευτική στάση της Μotul, μας δίνει την δύναμη να αξιοποιήσουμε όλα αυτά με τον καλύτερο τρόπο. Όχι μόνο ως επαγγελματίες προς επαγγελματίες, αλλά ως άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος και όραμα για όμορφους, δυνατούς και δημοφιλείς αγώνες.

 

Γιώργος Παρασκευάς

Team Manager