Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας: 11-13 Οκτωβρίου Μέγαρα

Το μεγάλο διπλό φινάλε

Από το πρωί αυτής της Παρασκευής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας θα κατασκηνώσεις για τρεις ημέρες στην πίστα των Μεγάρων, όπου θα διεξαχθεί ο διπλός και τελευταίος αγώνας της χρονιάς. Οι πενήντα βαθμοί που θα διεκδικήσει όποιος κερδίσει τους δύο ξεχωριστούς βαθμολογικά αγώνες του Σαββατοκύριακου, αφήνουν ανοιχτό θεωρητικά το ενδεχόμενο να δούμε ανακατατάξεις στη διεκδίκηση των τίτλων σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Ακόμα όμως και στη supersport όπου ο Δημήτρης Καρακώστας έχει κερδίσει όλους τους αγώνες έως τώρα και είναι το φαβορί για τον τίτλο, θα χρειαστεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, καθώς όπως είδαμε στον προηγούμενο αγώνα, ο Άλεξ Παπαγεωργίου δεν θα αφήσει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η επιστροφή του Γιάννη Περιστερά και του Σάκη Συνίωρη στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό τους και τις εγχειρήσεις που έκαναν σε πόδι και κλείδα αντιστοίχως, δημιουργεί ερωτηματικά ως προς το πόσο θα είναι στη φυσική κατάσταση που απαιτείται για να διεκδικήσουν τους τίτλους στους ΝΕΟΥΣ και στα Superbike. Αμφότεροι οι δυο αναβάτες προπονούνται εντατικά αυτή την εβδομάδα με σκοπό να είναι έτοιμοι να κάνουν όσο πιο δύσκολη μπορούν τη ζωή του Γερακιανάκη και Μπεγνή.

Ο  Γιώργος Γερακιανάκης και ο Θωμάς Σκούρτας έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς σε δύο κατηγορίες (ΝΕΟΙ και SS300) ενώ και ο Χρήστος Παπανικολάου διεκδικεί δύο τίτλους φέτος στους ΝΕΟΥΣ και την Racing με αντίπαλο τον Λέανδρο Ντότσικα.

Τον πρώτο του τίτλο θα διεκδικήσει ο Δέσκας στην OPEN, καθώς η πολυπληθής αυτή κατηγορία που γεμίζει την πίστα και της κερκίδες, απέκτησε (επιτέλους!) κανονική βαθμολογία.