Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

FIM ISDE 2022, 2η ημέρα - Η Βρετανία αντεπιτίθεται

Και η Ελλάδα ανεβαίνει στη 17η θέση
Τη δεύτερη μέρα του International Six Days of Enduro (ISDE) 2022, μπορεί ο Josep Garcia να συνέχισε να κερδίζει το ένα σκέλος μετά το άλλο, όμως ομαδικά οι Ισπανοί που ήταν πρώτοι έπεσαν στην τρίτη θέση, ενώ οι Βρετανοί ανέβηκαν εκείνοι πρώτοι.
Το κουαρτέτο των Nathan Watson (Honda), Steve Holcombe (Beta), Jamie McCanney (Husqvarna) και Jed Etchells (Fantic) ανέβασαν ρυθμό τη δεύτερη μέρα του αγώνα, κατακτώντας την πρωτιά γενικής με ένα λεπτό και 24 δευτερόλεπτα διαφορά από τη δεύτερη Ιταλία, ενώ 5 δευτερόλεπτα πιο πίσω βρίσκονται οι Ισπανοί.
 
Τέταρτη γενικής είναι η Εθνική Ομάδα της Γαλλίας, 3 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρώτους, και η πρώτη πεντάδα κλείνει με την ομάδα των Η.Π.Α. που βρίσκεται 29 δευτερόλεπτα ακόμα πιο πίσω.
 
Η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας κατάφερε να βελτιώσει κατά τι τη θέση της στη γενική, ανεβαίνοντας στην 17η θέση -ήταν 18η την πρώτη μέρα.
Σε επίπεδο αναβατών, ο Josep Garcia της ΚΤΜ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, διατηρώντας την πρωτιά στη γενική, δεύτερος είναι ο Andrea Verona της ιταλικής ομάδας με GASGAS, και τρίτος ο Βρετανός Nathan Watson.
 
Στους Έλληνες της Εθνικής Ομάδας, την καλύτερη θέση στη γενική μετά τη δεύτερη μέρα έχει ο Παναγιώτης Κακολύρης (Beta), που βρίσκεται στην 68η θέση, ο Δημήτρης Βαρσάμης (ΚΤΜ) βρίσκεται στη θέση 70, ο Κίμωνας Καράμπελας (Husqvarna) στην 71η θέση, και ο Γιάννης Κασάπης 79ος.
 
Όσον αφορά στην ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στην κατηγορία CLUB (Λέσχες), βρισκόμαστε στην 103η θέση της γενικής βαθμολογίας.
 
 
Φωτογραφίες κίνησης: Pole Position Communication / Dario Agrati