Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

FIM ISDE 2022, 3η ημέρα - Οι Βρετανοί χτίζουν διαφορά

Καλή μέρα για την ελληνική ομάδα της κατηγορίας Λεσχών
Φτάσαμε στα μέσα του FIM International Six Days of Enduro 2022, με την ομάδα της Βρετανίας να παίρνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σε μέρα της διοργάνωσης, ανεβάζοντας τη διαφορά που τη χωρίζει από τους διώκτες της.
 
Αφήνοντας πίσω τους τις οργωμένες ειδικές της πρώτης και της δεύτερης μέρας, οι αγωνιζόμενοι κατευθύνθηκαν νότια στην περιοχή της Loziere, για νέα διαδρομή και νέες προκλήσεις.
 
Η ομάδα της Βρετανίας βρέθηκε σε εξαιρετική φόρμα, καθώς και οι τέσσερις αναβάτες της βρέθηκαν μέσα στην κορυφαία 15άδα, για να χτίσουν μια μικρή διαφορά 2 λεπτών και 23 δευτερολέπτων από τη δεύτερη ομάδα, αυτή της Ιταλίας.
 
Η σταθερότατη Ιταλία καραδοκεί για το παραμικρό λάθος από τους Βρετανούς, ενώ το μέλος της ομάδας Andrea Verona (GASGAS) πήρε τη νίκη της 3ης μέρας.
Τρίτη, 3 λεπτά πίσω από τους πρώτους είναι η ομάδα της Ισπανίας, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η ομάδα της Γαλλίας (5.32.95 λεπτά πίσω από τη Βρετανία) και εκείνη των Η.Π.Α. (5.32.98 λεπτά πίσω από τους πρώτους).
 
Κι εκεί που είχαμε χαρεί με την άνοδο της ελληνικής Εθνικής Ομάδας από την 18η στην 17η θέση τη δεύτερη μέρα του event, την τρίτη ημέρα η ομάδα μας υποχώρησε ξανά στην 18η θέση, με την ομάδα της Βενεζουέλας να ανεβαίνει εκείνη 17η.
 
Καλύτερα αποδείχτηκαν τα πράγματα για τα μέλη της ελληνικής ομάδας που αγωνίζονται στην κατηγορία λεσχών (CLUB), με την Hellas AMOTOE Team να ανεβαίνει στην 90η θέση, από την 103η θέση της 2ης ημέρας.
 

Φωτογραφίες: Pole Position Communication / Dario Agrati