Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Olympia Rally 2022: Νεκρός σε τροχαίο ο Τσέχος αναβάτης Jan Simunek

Είχε πλαγιομετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο στην άσφαλτο

Ένα δυσάρεστο νέο μας έρχεται από την περιοχή της Κρέστενα όπου ο Τσέχος αναβάτης Jan Simunek που συμμετείχε στο Olympia Rally 2022 έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στην άσφαλτο, όταν συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δεν είναι αρκετά λεπτομερείς για να γνωρίζουμε εάν ο οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή αν η μοτοσυκλέτα του Simunek ήταν εκείνη που μπήκε στην πορεία του αυτοκινήτου. Το βέβαιο είναι πως το σημείο του ατυχήματος δεν αποτελεί μέρος της χωμάτινης διαδρομής του Rally και δεν είναι σαφές ακόμα αν ο αναβάτης βρέθηκε εκεί από λάθος πλοήγηση ή όχι.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από το ιατρικό προσωπικό της οργάνωσης του αγώνα και του ΕΚΑΒ που έφτασε σε δεύτερο χρόνο, ο Simunek δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή και έχασε τη μάχη πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες προέρχονται από τοπικά μέσα ενημέρωσης που τιτλοφορούνται “ Βάφτηκε με αίμα η πρώτη μέρα του «Olympia Rally»” και άλλα τέτοια “κίτρινα” που μειώνουν στο ελάχιστο την αξιοπιστία των πληροφοριών τους.