Γράφτηκε από: 
την Post Production Media

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ENDURO ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Επίσημα ο αγώνας στις 1/2 Ιουλίου
Τα νέα που κυκλοφορούσαν ανεπίσημα εδώ και μερικές εβδομάδες στους κύκλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος EnduroGP μόλις επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα λοιπόν με επίσημο δελτίο τύπου που μόλις κυκλοφόρησε από την παγκόσμια ομοσπονδία μοτοσυκλέτας FIM, ο πέμπτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος θα γίνει στα Γρεβενά στις 1 και 2 Ιουλίου του 2017.
Αρχικά προγραμματισμένος να λάβει χώρα στην Σλοβακία, ο αγώνας έψαχνε οικοδεσπότη εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες όταν οι Σλοβάκοι διοργανωτές δήλωσαν αδυναμία τέλεσής του. Όσοι από εμάς αρχικά είχαμε απογοητευτεί στην ανακοίνωση του φετινού προγράμματος, μπορούμε άμεσα να αρχίσουμε να κανονίζουμε άδειες και να κάνουμε σχέδια για τις πρώτες μέρες του Ιούλη.
 
Εν αναμονή περισσότερων ανακοινώσεων, αλλά και βεβαίως του πλάνου αγώνα από τους Έλληνες διοργανωτές, ας ελπίσουμε ο καιρός να είναι κάπως καλύτερος από τον περσινό γύρο των Γρεβενών. Παρά την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα στο μεγαλύτερο του αγώνα το Μάη του 2016, ο γύρος των Γρεβενών είχε αφήσει αρκετά θετικές εντυπώσεις σε ομάδες και συμμετέχοντες.
Ας θυμηθούμε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες στιγμές του περσινού αγώνα των Γρεβενών…
Μέρα 1η

Μέρα 2η