Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

3η Αναβίωση TT Ψυχικού [Δελτίο τύπου]

Όπως πριν 89 χρόνια!

Με το δελτίου τύπου που ακολουθεί, οι φορείς που διοργανώνουν την τρίτη αναβίωση του ΤΤ Ψυχικού μας προσκαλούν όλους σε μια πραγματικά ιστορική γιορτή:

Δελτίο τύπου

"Αγαπητοί φίλοι της μοτοσυκλέττας,
Το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέττας – MOTORCYCLE REPUBLIK, μαζί με τον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και τον ΔΙ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. διοργανώνουν στις 4 Νοεμβρίου, την 3η Αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού! Η ζωντανή ιστορία της μοτοσυκλέττας στους δρόμους του Ψυχικού! Εκεί που για πρώτη φορά, το 1929, διοργανώθηκε το 1ο Τ.Τ. (Tourist Trophy), στους ίδιους δρόμους, θα ζήσουμε εκείνη την ίδια εμπειρία!
Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε, στην ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ! Το  "3ο Τ.Τ. Ψυχικού" είναι επίσημη εκδήλωση της FIVA (National B event) και είναι αναρτημένη στο ημερολόγιο εκδηλώσεων της.


                                                                                                    Για τον Π.Ο.Μ. MOTORCYCLE REPUBLIK 

                                                                                                           Μαριολόπουλος Παναγιώτης

Σημείωση: Θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος μέσα στην εκδήλωση, όπου θα εκτίθενται ΜΟΝΟ ιστορικές μοτοσυκλέττες, κατασκευής έως το 1988, που ΔΕΝ συμμετέχουν στην εκδήλωση. Σύγχρονες μοτοσυκλέττες και αυτοκίνητα θα παρκάρουν σε δρόμους στις γύρω περιοχές και οπωσδήποτε εκτός της πρώτης πλατείας και των δρόμων διεξαγωγής της εκδήλωσης.
Προτεραιότητα μας, η αποφυγή σκουπιδιών!"