Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Το Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας στις Ροβιές της Εύβοιας

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα η εκδήλωση

Το Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας διοργανώνεται φέτος στις 1,2 και 3 Οκτωβρίου στις Ροβιές της Εύβοιας. Θα είναι μια τριήμερη εκδήλωση για να βρεθούν όσοι συμμετάσχουν κοντά στους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Να θυμίσουμε ότι για τον ίδιο σκοπό θα διοργανωθούν εκεί φέτος και η 27η Πανελλήνια Συνάντηση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας μαζί με τις 21ες Μελωδικές Εξατμίσεις.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα περάσουν ένα τριήμερο στα χωριά της βόρειας Εύβοιας, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης στους ανθρώπους και τα μέρη όπου έχουν φιλοξενήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές για πολλούς μοτοσυκλετιστές.

Η διοργάνωση έχει φροντίσει το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου για την παρουσία καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν  στον ιερό αυτό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 21:30 θα εμφανιστούν το world acoustic ντουέτο Kadinelia και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, θα εμφανιστούν οι Seven Eleven και η Άννα Σαράντη.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η εκδήλωση θα γίνει τηρώντας τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες σχετικά με τον Covid-19, προκειμένου να είναι όλοι ασφαλείς. Λεπτομέρειες για την διαμονή, θα ανακοινωθούν σύντομα.