Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Άργος: Βρέθηκε ζωντανός ο αναβάτης που αγνοούνταν από εχθές [video]

Πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια

Μεγάλη περιπέτεια για τον νεαρό μοτοσυκλετιστή από το Άργος, που χθες δηλώθηκε η εξαφάνισή του, όταν δεν επέστρεψε από βόλτα στο χώμα που είχε φύγει μόνος του. Υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας, κατοίκων και λοιπόν υπηρεσιών ωστόσο την μοτοσυκλέτα εντόπισε κάτοικος περιοχής με το πρώτο φως της ημέρας και μαζί τον 25χρονο Μπάμπη που σύντομα η τεράστια ταλαιπωρία του θα είχε τέλος.

Όπως φαίνεται στο video του Argonafplia.gr, κάτοικος της περιοχής που τον εντόπισε περιγράφει το σημείο και δίνει την εκτίμησή του για το πώς συνέβη το ατύχημα, καθώς η μοτοσυκλέτα που το πιρούνι της είχε αποκολληθεί από τον λαιμό, βρισκόταν ακριβώς μετά από έναν μεγάλο λάκκο πάνω στον χωματόδρομο στον οποίο κινούταν, παραπλήσια της κοίτης του ποταμού, στην Νέα Κίο. Από το video φαίνεται πως στο σημείο αυτό μονάχα αν γνωρίζεις την ύπαρξη του λάκκου, υπάρχει περίπτωση να τον γλιτώσεις καθώς εξαιτίας της βλάστησης δεν φαίνεται από μακριά, ιδιαίτερα όταν περνάς με ταχύτητα.

Ο 25χρονος βίωσε μία τεράστια ταλαιπωρία, καθώς οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάταγμα μηριαίου που τον καθήλωσε στο σημείο δίχως να μπορεί να φτάσει το κινητό τηλέφωνο και να ειδοποιήσει. Στη συνέχεια, και με το φως της ημέρας να φεύγει, έμεινε αβοήθητος δίπλα στην κοίτη του ποταμού υποφέροντας από έντονα συμπτώματα υποθερμίας.

Η περιπέτεια του 25χρονου, που όλοι μας ελπίζουμε να είναι η τελευταία, φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι αναβάτες Enduro και Motocross καθώς συχνά δεν έχουν παρέα στις χωμάτινες εξορμήσεις τους.