Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Ένας νεκρός αναβάτης και δύο τραυματίες από λάθος ηλικιωμένης οδηγού [VIDEO]

Τραγικό συμβάν στην Λ. Λαυρίου

Τραγικό δυστύχημα στην Λεωφόρο Λαυρίου εχθές, Πέμπτη 5/11, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη οδηγός, παραβίασε την προτεραιότητα σε διασταύρωση και χτύπησε δύο μοτοσυκλέτες διαδοχικά, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης.

Ο οδηγός της KTM σύρθηκε στο οδόστρωμα για λίγα μέτρα και χτύπησε σε SMART που κινούταν στο ρεύμα του αλλά είχε προλάβει να ακινητοποιηθεί, βλέποντας από απέναντι το τρακάρισμα. Ο συνεπιβάτης πέρασε ξυστά από το αυτοκίνητο, ενώ ο αναβάτης του σκούτερ που ακολουθούσε την KTM και χτύπησε με την σειρά του το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης οδηγού που παραβίασε το STOP, τραυματίστηκε και εκείνος αλλά παραμένει εκτός κινδύνου.

Δυστυχώς για τον πρώτο αναβάτη, το γεγονός πως δεν φορούσε κράνος ήταν καθοριστικό για τον θανάσιμο τραυματισμό του, όπως είπαν και αυτόπτες μάρτυρες που είδαν πως είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο οδηγός του SMART δεν μπορούσε να πιστέψει πως κάποιος συνάνθρωπός του έχασε την ζωή του με τέτοιο τρόπο, ενώ σε κατάσταση σοκ, χωρίς να μπορεί να δώσει κατάθεση, βρισκόταν και η ηλικιωμένη οδηγός που προξένησε το ατύχημα.

το σημείο από την οπτική του SMART, την κατεύθυνση του λευκού αυτοκινήτου, είχε και το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης που προξένησε το δυστύχημα

Για το αν η ταχύτητα κίνησης των μοτοσυκλετών έπαιξε ρόλο στο τραγικό δυστύχημα, όπως εκφράστηκε από αυτόπτες μάρτυρες, αρμόδια να απαντήσει είναι η Τροχαία και όχι το «μάτι» ιδιαίτερα από video κάμερας ασφαλείας που καταγράφει το γεγονός σε λίγα καρέ. Το μόνο που προκύπτει με βεβαιότητα από το video, είναι η παραβίαση προτεραιότητας.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού αναβάτη…