Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Enduro Festival Θήβας με Graham Jarvis

Ένα διήμερο γεμάτο γνώση και διασκέδαση

Το Enduro Festival της Θήβας θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Μαρτίου, με την παρουσία του καταξιωμένου αναβάτη enduro Graham Jarvis, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί στο ρόλο του εκπαιδευτή χάρη στις προσπάθειες του Enduro Club Θήβας αλλά και στην υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας των Husqvarna και KTM, την ΚΤΜ S.E.E. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλούσιο πρόγραμμα του Festival αλλά και για την δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

O GRAHAM JARVIS ΣΤΟ ENDURO FESTIVAL ΘΗΒΑΣ ΣΤΙΣ 2 & 3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ένας από τους καλύτερους αναβάτες Extreme Enduro όλων των εποχών θα βρεθεί στην Ελλάδα , ύστερα από πρόσκληση του Enduro Club Θήβας, σε ένα διήμερο γεμάτο ανεπανάληπτες εμπειρίες

Ο αναβάτης της Husqvarna θα είναι εκπαιδευτής σε ένα σεμινάριο enduro που θα καλύψει συμμετέχοντες κάθε οδηγικού επιπέδου. Ο Jarvis θα είναι το σημείο αναφοράς σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τόσο μέσα στην πόλη της Θήβας, όσο και στην endurο διαδρομή που θα διανύσει παρέα με όλους τους συμμετέχοντες.

Στις 2 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης θα στηθεί ένα hard enduro σκηνικό από τον ίδιο τον Graham Jarvis. Όλοι όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τις ικανότητες ενός εκ των κορυφαίων αναβατών του είδους, αλλά και να δουν με ποιον τρόπο, μεταδίδει τις γνώσεις του στους «μαθητευόμενούς» του.

Στις 3 Μαρτίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτα στο βουνό για αναβάτες όλων των επιπέδων, αφού θα υπάρχουν διαδρομές hard και soft enduro.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Husqvarna και η KTM S.E.E. θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες του Enduro Club Θήβας αλλά και του Graham Jarvis. 

 

 

Για δηλώσεις συμμετοχής εδώ:

http://www.123formbuilder.com/form-4543432/membership-application-form?fbclid=IwAR1XYqWeC_7mPfnGEG_W1SkkyIuMBqurDTxU66NHfibaGyCnJReGAhs7XgE

Ποιος είναι ο Graham Jarvis;

Ο Βρετανός εργοστασιακός αναβάτης της Husqvarna γεννήθηκε το 1974 και ζει στο Υorkshire της Αγγλίας. Συμμετέχει στους σημαντικότερους αγώνες Extreme Enduro στον κόσμο και έχει κερδίσει τους περισσότερους από αυτούς.

3 φορές νικητής του Erzbergrodeo 2013/2015/2016

4 φορές νικητής στο Red Bull Red Bull Sea to Sky 2011/2012/2013/2015

5 φορές νικητής στο Hells Gate 2011/2012/2013/2014/2017

6 φορές νικητής του Red Bull Romaniacs 2008/2011/2012/2013/2016