Γράφτηκε από: 
το Μαύρο Σκύλο

EXTREME TRACKDAYS ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12 – 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Την πρώτη φετινή διοργάνωση στην εκπληκτική πίστα των Σερρών θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Μαρτίου η EXTREME TRACKDAYS.

Η πίστα θα ανοίξει στις 09:00 πμ. και θα παραμείνει ανοικτή έως την δύση του ηλίου.

Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες αναβατών (αρχάριοι, ενδιάμεσοι, προχωρημένοι) και την πλοήγηση των αρχαρίων θα αναλάβουν έμπειροι αγωνιζόμενοι.

Η παραμονή της κάθε κατηγορίας στην πίστα θα είναι είκοσι (20) λεπτά ανά ώρα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν τις μοτοσικλέτες τους από υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο που θα διεξαχθεί από επαγγελματία μηχανικό με σκοπό την διαπίστωση τυχόν προβλημάτων που θα εγκυμονούν επικίνδυνες καταστάσεις κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

Παράλληλα θα υπάρξει ενημέρωση για τους κανόνες ασφαλείας στην πίστα καθώς και επεξήγηση του χρώματος των επιδεικνυόμενων σημαιών.

Για όσους θέλουν θα υπάρχει και δωρεάν σεμινάριο βασικών αρχών οδήγησης καθώς και ενασχόληση με το σωστό στήσιμο των μοτοσικλετών τους (ρύθμιση αναρτήσεων, γρανάζωμα, θέση οδήγησης).

Ο Δημήτρης Μπούκης στο ρόλο του υπεύθυνου ελαστικών θα διαθέτει PIRELLI – METZELER σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες, αναλαμβάνοντας την δωρεάν εξαγωγή και τοποθέτηση αυτών παρέχοντας παράλληλα πολύτιμες συμβουλές για την σωστή θερμοκρασία και πίεση τους.

Θα υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (φόρμα, μπότες) σε όλα τα μεγέθη ενώ η ύπαρξη επαγγελματία φωτογράφου θα επιτρέψει την λήψη συγκλονιστικής δράσης από την πίστα.

Η ύπαρξη επανδρωμένου ασθενοφόρου και γιατρού, έμπειρων κριτών που συντονίζονται από πτυχιούχο αλυτάρχη θα εγγυηθούν την μεγιστοποίηση της ασφάλειας των συμμετεχόντων.

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα εβδομήντα (70) ευρώ ανά ημέρα χωρίς να είναι υποχρεωτική η παραμονή και τις δύο ημέρες.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 210-6560075, 6972-233094, και στο e-mail: sotzaf@techlink.gr ενώ πληροφορίες για τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μπορείτε να βρείτε στο website: www.extremetrackdays.gr