Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

H KTM ψάχνει τον "απόλυτο αναβάτη Duke"!

Διαδικτυακός διαγωνισμός της ΚΤΜ

Η οικογένεια των Duke της KTM μεγαλώνει και εμπλουτίζεται, αναβαθμίζεται και εξελίσσεται, με προτάσεις για όλα τα επίπεδα οδηγικής εμπειρίας. Από τα entry level 125, 200, 250 και 390 Duke, μέχρι το SUPER DUKE R των 1.290cc, υπάρχει ένα Duke για τον καθένα.

Αν λοιπόν είστε ένας ιδιοκτήτης ενός Duke και ταυτόχρονα ενεργός στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, τότε ο on-line διαγωνισμός "Are You The#Ultimatedukerider" που "τρέχει" αυτή τη στιγμή από την ΚΤΜ σας αφορά πλήρως! Όσοι θέλουν να συμμετέχουν, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να συμπληρώσουν την on-line φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία τους (όπως το ονοματεπώνυμό τους, το e-mail τους, το όνομα του λογαριασμού τους στο Instagram, την χώρα διαμονής και την ηλικία τους. Ο διαγωνισμός είναι για άτομα άνω των 18 ετών).

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός, καθώς το μόνο που θέλει η ΚΤΜ είναι να ανεβάσετε την καλύτερη φωτογραφία με το Duke σας στο Instagram με λεζάντα η οποία θα ξεκινά με την φράση "Είμαι ο #UltimateDukeRider γιατί…", όπου θα εξηγείτε το λόγο που πιστεύετε ότι είστε ο καλύτερος αναβάτης με Duke στον κόσμο. Το κριτήριο όμως και η τελική απόφαση είναι της ΚΤΜ.

Παρά την ευκολία και την απλότητα στον τρόπο συμμετοχής όμως, τα έπαθλα είναι αντιστρόφως ανάλογα σε περίπτωση που κερδίσετε. Κατ' αρχήν το story σας θα δημοσιευθεί στην επίσημη σελίδα της ΚΤΜ. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τις κεντρικές εγκαταστάσεις τις εταιρείας και τις γραμμές παραγωγής, ενώ τα ταξιδιωτικά έπαθλα δεν σταματούν εκεί. Θα έχετε μια VIP εμπειρία στον αγώνα των MotoGP στο Red Bull Ring, μια ξενάγηση στο ΚΤΜ Motohall, αλλά και ένα ολόκληρο track day παρέα με μερικούς από τους αναβάτες-θρύλους της ΚΤΜ! Όλα αυτά είναι σίγουρα μια πολύ καλή ανταμοιβή για να επενδύσετε δύο λεπτά στο Instagram. Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Δεκεμβρίου!