Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Καβαλιώτης διανομέας παραδίδει είδη ανάγκης αφιλοκερδώς – Γίνεται αιτία να δημιουργηθεί εθελοντική ομάδα! [VIDEO]

Πρότυπο νέου ο Δημήτρης Τσιλιγκίρογλου

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η κίνηση του Δημήτρη Τσιλιγκίρογλου να προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς τις ημέρες αυτές, ώστε να βοηθήσει ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα ή βρίσκονται και οι ίδιοι σε καραντίνα, με το να μεταφέρει φάρμακα / φαγητό / ψώνια αφιλοκερδώς.

Να τονίσουμε πως ο Δημήτρης είναι ένα από τα παραδείγματα που υπάρχουν εκεί έξω, καθώς πολλοί διανομείς αντιλαμβάνονται αυτή την στιγμή ότι οι υπηρεσίες τους είναι εξαιρετικά πολύτιμες για μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Οι περιπτώσεις πολλές, ηλικιωμένοι και άνθρωποι με κινητικά προβλήματα που οι συγγενείς έχουν μπει σε καραντίνα ή έχουν πρόβλημα μετακίνησης και καλούνται να εξυπηρετηθούν μόνοι τους. Άνθρωποι σε ευπαθείς ομάδες που προτιμούν να βρίσκονται μέσα και τόσοι ακόμη…

με τον Δήμαρχο Καβάλας...

Ο νεαρός Δημήτρης έκανε το ίδιο και κατά την προηγούμενη περίοδο καραντίνας και διαθέτει τον ελεύθερο χρόνο του εθελοντικά γιατί θέλει να αισθάνεται πως προσφέρει. Δεν είναι ο μόνος διανομέας όπως είπαμε, αλλά ένας από αυτούς που λειτουργούν ως παράδειγμα και πριν δύο μέρες κλήθηκε από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, για να τον συγχαρεί για την πρωτοβουλία αυτή, που είναι πρότυπο για την Καβαλιώτικη κοινωνία. Σε συνεργασία με την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, την δημοτική κοινωφελή επιχείρηση ο δήμος προχωρά τώρα σε συγκρότηση ομάδας εθελοντών, αντίστοιχα όπως είχε γίνει και τον Μάρτιο, ώστε σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» να υπάρξει μέριμνα για τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Ο Δημήτρης Τσιλιγκίρογλου παρέχει βοήθεια σε όποιον το έχει ανάγκη

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

500 προσλήψεις διανομέων από το efood!
Προσλαμβάνονται άμεσα από την #1 υπηρεσία delivery!