Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MOTO Test Ride Event 2019-1η μέρα: Ρεκόρ για Σάββατο!

Η μεγαλύτερη προσέλευση!

Μία γλυκιά κούραση έχουμε όλοι μας στην ομάδα του MOTO, εν αναμονή της δεύτερης ημέρας, της τελευταίας καλής ημέρας που θα έχει αυτή η εβδομάδα! Κι αυτό γιατί σήμερα Σάββατο εισπράξαμε την χαρά του κόσμου, μπροστά στις μοτοσυκλέτες που τον περίμεναν να τις οδηγήσει.

Στα πέντε χρόνια που συνεχώς διοργανώνουμε το μεγαλύτερο Test Ride της Ευρώπης, με βάση τον συνολικό αριθμό δοκιμών που γίνονται στο διήμερο event, φέτος υπήρχε ο περισσότερος κόσμος για Σάββατο και ήταν χαρά μας που καταφέραμε να διαχειριστούμε την αυξημένη προσέλευση. Όχι πως μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους, ή να αποφύγεις εκείνον που θα βάλει απότομα την πρώτη και θα του πέσει η μοτοσυκλέτα από το σταντ, αλλά κι αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και μέρος του να υποδέχεσαι τόσο διαφορετικό μεταξύ τους κόσμο… πολύ κόσμο! Και οδήγησαν όλοι, τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο μεικτό που όποιος ήθελε δήλωνε μοτοσυκλέτα προτίμησης με τους υπόλοιπους να συμπληρώνουν τα γκρουπ με κάποια από τις υπόλοιπες 80 μοτοσυκλέτες και σκούτερ!

Μία ζωντανή Έκθεση μοτοσυκλέτας που είτε βλέπεις τα εκθέματα να οδηγούνται, είτε τα οδηγείς ο ίδιος! Με τον Λευτέρη Πίππο, τον πολυπρωταθλητή που κατάφερε να πάρει το Πρωτάθλημα Ταχύτητας και το Trial, το πιο αργό και το πιο γρήγορο ελληνικό πρωτάθλημα, να δίνει το δικό του σόου στο κέντρο για όλους όσους περίμεναν, τις εταιρίες να έχουν στήσει τις μοτοσυκλέτες τους και να εκθέτουν την γκάμα τους, η πρώτη ημέρα του Test Ride Event ολοκληρώθηκε έχοντας δώσει την ευκαιρία σε πάρα πολύ κόσμο να οδηγήσει πολλές φορές και διαφορετικές μοτοσυκλέτες!

Ελπίζουμε η Κυριακή, να είναι μία εξίσου καλή ημέρα!