Γράφτηκε από: 
το Λάζαρο Μαυράκη

MOTOHAPPENING 2017 - ΕΦΤΑΣΕ!

8-9-10 Σεπτεμβρίου, παραλία Μουρτερής, Εύβοια

---UPDATE---

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 17:30 έχει ένα εξαιρετικό κρουαζιερόπλοιο που αναχωρεί από τον εξωτικό Ωρωπό, περνά από θάλασσες φουρτουνιασμένες, βαθιές και σκοτεινές που φιλοξενούν είδη ξεχασμένα και μετά από μακρύ ταξίδι 5-10-15-35 λεπτών φτάνει στην Ερέτρια! Όσοι θέλουν έρχονται μαζί μας, να κάνουμε μία βόλτα πριν πάμε στην 5άστερη Μουρτερή! Οι υπόλοιποι παίρνουν τον σύντομο δρόμο, δεξιά προς Αλμπουκέρκι… όχι δεξιά προς Αλιβέρι, και από εκεί προς Κύμη και Μουρτερή!

Άντε και το Σάββατο οι υπόλοιποι της παρέας!

Να δώσουμε κι ένα ραντεβού Σαββάτου, για όσους η Παρασκευή είναι γεμάτη, ή για εκείνους που θέλουν να έρθουν από Χαλκίδα, και ενημερώνουμε σε προσεχή ανάρτηση, γιατί έτσι το πάμε πολύ οργανωμένα και θα χαλάσουμε την παράδοση της Μουρτερής! Από Δευτέρα και βλέπουμε!

Οι υπόλοιποι Χύμα στο Τελευταίο Κύμα, ανεξάρτητα στο τέρμα της Μουρτερής, κάτω από το βράχο!

------------

 

Χύμα στο τελευταίο κύμα!

Οι βετεράνοι του Motohappening το γνωρίζουν, οι πρωτοεμφανιζόμενοι θα το ανακαλύψουν: Μιλάμε για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο, τόσο χαλαρό που έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία της πλήρους απουσίας οργάνωσης. Απλά πηγαίνουμε εκεί. Κι ο βράχος μας περιμένει, η θάλασσα μας κάνει την χάρη και είναι λάδι, ο ήλιος μας ζεσταίνει αλλά δεν μας καίει, το φεγγάρι θα κάνει την εμφάνισή του κάπως αργά, όταν όλη η παρέα θα είναι μαζεμένη γύρω από την φωτιά…

Δεκαετίες τώρα ένα θεμελιώδες ερώτημα ταλανίζει τους μεγάλους στοχαστές της ανθρωπότητας, ειδικά όσους δεν έχουν έρθει ποτέ στην Μουρτερή… Τι είναι το Motohappening; Σιγά μην τους το πούμε – ας έρθουν εκεί να το ανακαλύψουν!