Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MOTOSHOW 15-19 Σεπτεμβρίου: Οι μοτοσυκλέτες σε ένα μέρος!

Στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο

Μία γιορτή για την μοτοσυκλέτα και μία καλή ευκαιρία να δει κανείς τα νέα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς σε έναν ανοικτό χώρο με εύκολη πρόσβαση.

Το MOTOSHOW & Electric Bike Festival 2021 θα είναι φέτος η μόνη ευκαιρία να δει κάποιος όλα τα μοντέλα μοτοσυκλέτας σε ένα σημείο και διοργανώνεται σε νέα τοποθεσία:

Ένα μεγάλο ανοικτό χώρο έξω 8 στρεμμάτων στην Μαρίνα του Φλοίσβου, έξω από το στάδιο «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο!

Το MOTOSHOW ξεκινά την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 16:00 έως τις 21:00 με τελευταία ημέρα την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021!

Το Σαββατοκύριακο το ωράριο διαμορφώνεται από τις 10:00 έως τις 21:00 και η τοποθεσία δίνει την ευκαιρία για μία βόλτα σε ένα από τα πιο ωραία σημεία, με άνετο πάρκινγκ.

Στο MOTOSHOW δεν θα υπάρχουν μονάχα τα νέα μοντέλα αλλά και θεματικές εκθέσεις, όπως οι κλασσικές μοτοσυκλέτες της MOTO GUZZI που με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής των 100 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας, οι GUZZISTI HELLAS μας δείχνουν την μεγάλη πορεία της με τον καλύτερο τρόπο, με ζωντανά παραδείγματα!

Στηρίζουμε κάθε εκδήλωση για την μοτοσυκλέτα και η ομάδα του ΜΟΤΟ θα βρισκόμαστε εκεί για να συνομιλήσουμε με τους αναγνώστες και να τους φίλους του περιοδικού μας!

Το MOTOSHOW διοργανώνει η MOTORCYCLE EVENTS και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα τους:
https://motorcycleevents.gr/[/embed]