Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Ο Βασίλης Παντελεάκης θα αγωνίζεται πλέον στο Ιταλικό CIV!

Μία σπουδαία κίνηση για το μέλλον του

Με την φράση “il nostro talent” καλωσορίζουν οι Ιταλοί τον νεαρό Βασίλη Παντελεάκη στην ομάδα και το πρωτάθλημα CIV!

Ο δωδεκάχρονος Βασίλης Παντελεάκης έχει ήδη την εμπειρία που χρειάζεται για ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πολύ ανταγωνιστικό CIV, Campionato Italia Velocita, το πρωτάθλημα που βγάζει πρωταθλητές και που παρακολουθεί η Ιταλική βιομηχανία. Παρόντες στους αγώνες είναι οι μεγαλύτεροι παράγοντας της Ιταλίας και το γεγονός πως ο Βασίλης θα αγωνίζεται εκεί, είναι μία πολύ καλή εξέλιξη για αυτό που όλοι ευχόμαστε, ένα λαμπρό μέλλον στους αγώνες και εκτός συνόρων!

Ο Βασίλης θα αγωνίζεται με την ομάδα AC Racing που μετρά ήδη πέντε σεζόν εμπειρίας στο CIV έχοντας και την υποστήριξη της CS που κατασκευάζει κινητήρες και μηχανικά μέρη για minigp και minimoto. Βρίσκεται δηλαδή σε καλά χέρια… κι όχι μόνο αυτό, αλλά η AC Racing μετρά ήδη τίτλους! Είναι ομάδα που ξέρει πολύ καλά πώς να προετοιμάζει αναβάτες και κυρίως, να τους υποστηρίζει στην διάρκεια του αγώνα με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.

Εκπαιδευμένος, μετρημένος και προσηλωμένος στον στόχο, ο Βασίλης Παντελεάκης ετοιμάζεται για την κατηγορία Premoto3 ξεκινώντας από την επόμενη Άνοιξη στις ίδιες πίστες που εξελίχθηκαν ορισμένα από τα μεγαλύτερα τελέντα!

Καλή επιτυχία στον νεαρό Βασίλη!