Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Οργανωτική αλλαγή στην Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. για την Suzuki Greece

Ο κος Ιάκωβος Αλμασίδης Διευθυντής After Sales Auto Suzuki & Κλάδου Μoto Suzuki

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Σφακιανάκη ενημερώνει για την οργανωτική αλλαγή που αφορά την Suzuki Greece.

Από 05/07/2021 ο κ. Ιάκωβος Αλμασίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή After Sales Auto Suzuki & Κλάδου Μoto Suzuki.

Ο κ. Αλμασίδης είναι κάτοχος MSc in Engineering/Tribology και BEng Hons in Mechanical Engineering από το University Central Lancashire της Αγγλίας.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα του Αυτοκινήτου ως After Sales Director Renault-Dacia, Chevrolet, SsangYong, Seat, Saab, όπως επίσης και Kawasaki, Peugeot, Brixton.

Εκείνο που γνωρίζουμε με ακρίβεια είναι πως ο κ. Αλμασίδης μοιράζεται μαζί με όλους εμάς το ίδιο πάθος για τις μοτοσυκλέτες, είναι αναγνώστης του ΜΟΤΟ και μάλιστα πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες είχαμε φιλοξενήσει στις σελίδες μας και δικά του κείμενα, τεχνικού περιεχομένου.

Πρόκειται για στέλεχος που αντιμετωπίζει και βλέπει την μοτοσυκλέτα με τον συναισθηματισμό που έχουμε όλοι οι μοτοσυκλετιστές, ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του κος Βαγγέλης Καλογηράτος. Κόντρα σε μία συνηθισμένη πρακτική, όπου βλέπουμε τα τελευταία χρόνια τις εταιρείες να φέρνουν στελέχη από άλλους κλάδους, χωρίς καμία εμπειρία ακόμη και με την μοτοσυκλέτα ως όχημα -πόσο δε μάλλον με την αγορά της μοτοσυκλέτας- με βασική αιτία την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού που υπάρχει, η κίνηση του Ομίλου Σφακιανάκη να εξασφαλίσει την συνεργασία με τον κ. Αλμασίδη θα έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές.

Ευχόμαστε στον κ. Αλμασίδη κάθε επιτυχία στην νέα του θέση.