Γράφτηκε από: 
το motomag

Πυρκαγιά μοτοσυκλετών σε βενζινάδικο – Σώθηκαν την τελευταία στιγμή οι αναβάτες [VIDEO]

Συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη Τζαμού στην Β.Ινδία

Κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο της Ινδίας, καταγράφει την τρομακτική ταχύτητα που δύο μοτοσυκλέτες τυλίγονται στις φλόγες με τους αναβάτες να γεμίζουν ενώ κάθονται στις σέλες και συνομιλούν μεταξύ τους, ενώ ο ένας από αυτούς μιλά και στο κινητό τηλέφωνο. Το ατύχημα συνέβη την περασμένη Παρασκευή 15/10 και το video ανέβηκε την Δευτέρα από το The Independent.

Αναθυμιάσεις από την πρώτη μοτοσυκλέτα αναφλέγονται και στην συνέχεια οι φλόγες την τυλίγουν ολοκληρωτικά πριν μεταφερθούν και στην διπλανή της, ο αναβάτης της οποίας ήταν περισσότερο άτυχος. Μην έχοντας τρόπο διαφυγής περνά πάνω από την φλεγόμενη μοτοσυκλέτα του και το παντελόνι του τυλίγεται αμέσως στις φλόγες, χωρίς ευτυχώς να υποστεί κάποιο έγκαυμα.

Υπάλληλος του βενζινάδικου έσβησε την πυρκαγιά που ωστόσο είχε καταστρέψει ήδη και τις δύο μοτοσυκλέτες, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα.

 

Το video δείχνει με τον πλέον παραστατικό τρόπο πως πρέπει να αποφεύγει κανείς να κάθεται στην μοτοσυκλέτα του ενώ γεμίζει το ρεζερβουάρ, καθώς δεν είναι απίθανο να υπάρξει ανάφλεξη από τις υψηλές θερμοκρασίες.