Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Rally Ισπανίας: Σκοτώθηκε ο Alberto Martinez – Αναβάτης που έτρεχε και στην Ελλάδα

Ανακοίνωση του Hispania Rally

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα στο Ισπανικό Rally όπου έχασε την ζωή του ο Alberto Martinez. Χαρισματική προσωπικότητα, ιδιαίτερα έμπειρος αναβάτης που λάτρευε την Ελλάδα και είχε αγωνιστεί και στα δικά μας Rally. Μετρούσε ήδη τέσσερις συμμετοχές στο Hellas Rally, έχοντας αναπτύξει προσωπική σχέση με τον διοργανωτή, κ. Σταμάτη Μελέτη, ενώ είχε συμμετοχή και στο Serres Rally.

Είχε μάλιστα ήδη διοργανώσει και για φέτος την παρουσία του στην χώρα μας…

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη κατά το stage3 σε συνδετική διαδρομή κατά την οποία δεν μετρά φυσικά χρόνος, και συγκεκριμένα σε αυτοκινητόδρομο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκίνητο που είχε πρόβλημα και σταμάτησε, με τον Alberto Martinez να μην προλαβαίνει να αντιδράσει. Το σκέλος ακυρώθηκε μετά από αυτό, σε ένα ιδιαίτερο βαρύ κλίμα για τον χαμό του Albertito Carpediem, όπως ήταν γνωστός ο 43χρονος Alberto Martinez.

Η ανακοίνωση του Hispania Rally αναφέρει:

Ο αναβάτης Alberto Martinez (9/26/1977) έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο χιλιόμετρο 2.93 του σημερινού stage. Συγκεκριμένα το συμβάν έλαβε χώρα στον αυτοκινητόδρομο Α-92 που αποτελούσε συνδετική διαδρομή εκτός συναγωνισμού, πριν την είσοδο στην ειδική διαδρομή.

Το stage 3 ακυρώθηκε εξαιτίας της εξέλιξης αυτής.

Ο Alberto Martinez γνωστός ευρύτατα ως Albertito Carpediem, ήταν ένας χαρισματικός Βάσκος αναβάτης γνωστός σε όλο τον μοτοσυκλετιστικό χώρο. Η απώλειά του αφήνει ένα τεράστιο κενό.

Από την διοργάνωση του Hispania Rally τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του

Καλό Κατευόδιο