Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Red Bull knock Out 2018: Έρχεται στις 10 Νοεμβρίου και ο Robbie Maddison το διαφημίζει ανάποδα! [video]

Στο ποτάμι αντί για την παραλία…

Ανάποδα προωθεί τον μεγαλύτερο αγώνα σε παραλία ο Robbie Maddison, καθώς προσκαλεί τον κόσμο να προσέξει την κίνηση στα κανάλια της Ολλανδίας! Ο Maddo έβγαλε και πάλι στην κυκλοφορία την KTM 450 SX-F με την οποία είχε κάνει την προετοιμασία για το ένα και μοναδικό Pipe Dream! Τότε που καβάλησε τα κύματα στον Ειρηνικό Ωκεανό, και συγκεκριμένα στην περιοχή «παπάρα» κάνοντας όλο τον κόσμο να παραληρεί με το κατόρθωμα αυτό που λίγο έλειψε να του στοιχήσει την ζωή. Στα αρχικά βήματα, όταν πειραματιζόταν με τα πέδιλα και όλα όσα χρειαζόταν για να σερφάρει με ασφάλεια, είχε πνίξει τουλάχιστον σαράντα φορές το τετράχρονο KTM σπαταλώντας ώρες για να βγάλει το θαλασσινό νερό από τον κινητήρα και να συνεχίσει τις δοκιμές, μέχρι που άλλαξε σε δίχρονα KTM 250 SX που έχουν πολύ πιο γρήγορη «ανάρρωση».

Τότε ήταν το σχήμα των πέδιλων και ο αριθμός των πτερυγίων στο πίσω ελαστικό που έκαναν την διαφορά, τώρα όμως στα πάντα ήρεμα κανάλια της Χάγης, αυτά έχουν μικρότερη σημασία κι έτσι μπορούσε να επιστρατευθεί η μοτοσυκλέτα με την οποία ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του βήματα στο νερό! Για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου λοιπόν, γύρω από τον αγώνα στην παραλία της Χάγης που φέτος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του World Enduro Super Series (WESS) ο Maddo μπήκε στα κανάλια της Ολλανδίας, ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά της Ολλανδικής πρωτεύουσας, ξεκινώντας την πρόκληση του ενδιαφέροντος.

Περίπου επτακόσιοι αναβάτες θα στηθούν στην παραλία για μία μαζική εκκίνηση στις 10 Νοεμβρίου, και θα ξεχυθούν σε μία τεράστια φαρδιά ευθεία με μήκος 2 χιλιομέτρων πριν στρίψουν όλοι μαζί ξεκινώντας τα άλματα που φέρουν ονόματα όπως Γκοτζίλα, Τείχος, κτλ… Ένα μεγάλο κομμάτι από το δεύτερο μισό της πίστας, πρόκειται να είναι σκεπασμένο και θα αποκαλυφθεί στο τέλος, έτσι ώστε να αποτελεί έκπληξη για όλους τους αναβάτες, ενώ θα υπάρχουν και εναλλακτικές διαδρομές με bonus επιλογής, σε έναν σκηνικό που θυμίζει κανονικό παιχνίδι και ο στόχος είναι να γίνει πιο διασκεδαστικό για τους θεατές, παρά για τους ίδιους του αγωνιζόμενους: