Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ραντεβού Αιμοδοσίας – Ελληνική Λέσχη φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας

Μια σημαντική προσφορά

Δελτίου τύπου

Ακόμη ένα ραντεβού των αιμοδοτών της λέσχης μας πλησιάζει... Οι συνθήκες αυτήν την φορά δεν είναι ευνοϊκές, καθώς τα πανελλήνια αποθέματα αίματος (μαζί και της δικής μας τράπεζας) έχουν καταγράψει ιστορικά "χαμηλά", κυρίως λόγω Κορωνοϊού, αλλά και της μη προσέλευσης αιμοδοτών λόγω φόβου, αγνοίας κτλ.

Οι εκκλήσεις από το Εθνικό κέντρο αιμοδοσίας τους τελευταίους μήνες, είναι πολλαπλές. Η τράπεζα αίματός της λέσχης μας το τελευταίο εξάμηνο κατάφερε και χορήγησε μεγάλες ποσότητες αίματος σε μέλη μας που το είχαν ανάγκη!

Τώρα λοιπόν έφτασε η στιγμή να αναπληρώσουμε αυτές τις φιάλες αίματος και να μαζέψουμε ακόμη περισσότερες για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη!!!!

Την ερχόμενη Κυριακή 3/10 λοιπόν, όλοι όσοι μπορούν να δώσουν αίμα, θα συγκεντρωθούμε στην πλ. Αγ, Νικολάου στο Χαλάνδρι στις 9:30 το πρωί, και μετά τον απαραίτητο πρωινό καφέ, θα κατευθυνθούμε προς την Πτέρυγα "Τσαγκάρη" του νοσοκομείου "Αμαλία Φλέμινγκ" όπου περίπου στις 10:00 - 10:30, θα ξεκινήσει η διαδικασία της αιμοδοσίας, τηρώντας τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετάσχουν όχι μόνο μέλη μας, αλλά και συγγενείς ή φίλοι που μπορούν και έχουν την διάθεση να αιμοδοτήσουν!

Σας περιμένουμε όλους...

http://www.flemig-hospital.gr/#Plirofories/Prosvasi[/embed]