Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020: Με βάθρα ξεκίνησε η Husqvarna

Βάθρο στην ΜΧ1 και ΜΧ2!

Η Husqvarna Motul Michelin MX Team συμμετείχε στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΜΧ στην πίστα των Σερρών και χάρη στους Άρη Τσαρνά και Αλέξανδρο Γεωργαντά, βρέθηκε στο βάθρο της ΜΧ1 και ΜΧ2 αντίστοιχα. Το ΜΟΤΟ ήταν εκεί με φυσική παρουσία μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις μέσα απ’ το αναλυτικό ρεπορτάζ και την πλούσια συλλογή φωτογραφιών, που μπορείτε να βρείτε εδώ. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις δηλώσεις των αναβατών:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ΜΧ ΤΕΑΜ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ Β΄ΣΚΕΛΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΧ2 ΠΕΜΠΤΟΣ Ο ΤΣΑΡΝΑΣ ΣΤΗΝ MX1

Από τις Σέρρες και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αυτοκινητοδρομίου ξεκίνησε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ. Οι πολλές συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ο υπέροχος καιρός συνέθεσαν ένα πολύ όμορφο σκηνικό για τις ομάδες, τους αναβάτες και τους θεατές.

Με μια άριστα προετοιμασμένη HUSQVARNA FC450 ROCKSTAR EDITION ο Άρης Τσαρνάς ρίχτηκε στη μάχη της κορυφαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος. Πάλεψε και στα δύο σκέλη ξεπερνώντας λάθη και ατυχίες και κατάφερε να καταλάβει την 5η θέση.

#91 Άρης Τσαρνάς – HUSQVARNA FC450 ROCKSTAR EDITION

5ος ΜΧ 1 (5ος Α΄ Σκέλος / 6ος Β΄ Σκέλος) “Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά και από την προσπάθειά μου να μαζέψω βαθμούς αντιμετωπίζοντας τραυματισμούς. Θα συνεχίσω την προετοιμασία μου για τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος στα Τρίκαλα.”

O περσινός πρωταθλητής, αν και δεν κατάφερε να τερματίσει στο πρώτο σκέλος, τερμάτισε δεύτερος στο δεύτερο και απέδειξε πως είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου. Με εξαιρετική απόδοση ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου αποδεικνύοντας πως η HUSQVARNA FC250 είναι η κορυφαία στην κατηγορία.

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς – HUSQVARNA FC250

10ος ΜΧ 2 (27ος Α΄ Σκέλος / 2ος Β΄ Σκέλος) “Είμαι έτοιμος στη συνέχεια να υπερασπιστώ τον τίτλο μου, έχοντας μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα και μια εκπληκτική ομάδα πάντα στο πλευρό μου. Οι ατυχίες δεν με πτόησαν και αυτό φάνηκε στο δεύτερο σκέλος όπου τερμάτισα δεύτερος. Μένουμε ανεπηρέαστοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και δίνουμε ραντεβού στον επόμενο αγώνα στα Τρίκαλα.”

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ΜΧ ΤΕΑΜ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον δεύτερο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 7 και 8 Μαρτίου στα Τρίκαλα.