Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Π.Π. Motocross 4ος Δράμα: Δύο θέσεις στο βάθρο για τη Husqvarna

Δυναμική εμφάνιση του θυρεού

Η αγωνιστική ομάδα της Husqvarna-Motul-Michelin ήταν παρούσα στον 4ο γύρο που έγινε στη Δράμα μετά την επανεκκίνηση του Π.Π. Πρωταθλήματος Motocross και με δύο θέσεις στο βάθρο για τους Αλέξανδρο Γιωργαντά (2ος στην MX 2) και Άρη Τσαρνά (3ος στην MX1) έφυγε απόλυτα ικανοποιημένη από την πίστα της Προσοτσάνης. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ομάδας που περιλαμβάνει και τις δηλώσεις των αναβατών:

 

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΧ1 KAI ΜΧ2 OI ΑΝΑΒΑΤΕΣΤΗΣHUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAMΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣMX2 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗΣΜΧ1 Ο ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ

 

 

 

Οι δύο αναβάτες τηςHUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM βρέθηκαν σε φοβερή ημέρα και με την πολύτιμη βοήθεια όλης της ομάδας μπόρεσαν να ανεβάσουν τιςμοτοσυκλέτες τηςHUSQVARNA στο podium των νικητών.Παρ’ότι δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων του, ο εκπρόσωπος τηςομάδας στην MX1 κατάφερε να πρωταγωνιστήσειδίνοντας σκληρές μάχες. Τα αποτελέσματα και η εξαιρετική HUSQVARNA FC450 ROCK STAR EDITION τον κάνουν να νοιώθει πιο αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

#91 ΆρηςΤσαρνάς–HUSQVARNA FC450 ROCKSTAR EDITION3ος ΜΧ 1 (3ος Α ́ Σκέλος / 3ος Β ́ Σκέλος) “Στο A ́ σκέλος είχα μια πολύ καλή εκκίνηση και με σταθερή οδήγηση κατάφερα να παραμείνω στην τρίτη θέση αποφεύγοντας όσο μπορώ την καταπόνηση στον τραυματισμένου ώμου που με ταλαιπωρεί ακόμα. Στο Β ́ σκέλος από την έκτη θέση βρέθηκα στην τρίτη, όπου και τερμάτισα. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να ξεπεράσω τον τραυματισμό και να αξιοποιήσω στο έπακρο τις τεράστιες δυνατότητες της HUSQVARNA FC 450 ROCKSTAR EDITION, που με βοήθησε να κάνω έναν πολύ καλό αγώνα με ελάχιστα λάθη”!

Μια ανάσα από την κορυφή της κατηγορίας βρέθηκε ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς με το κορυφαίο HUSQVARNA FC 250καιβρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει στους εναπομείναντες αγώνες να κατακτήσει ξανά τον τίτλο στην ΜΧ2

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς –HUSQVARNA FC2502ος ΜΧ 2 (4ος Α ́ Σκέλος / 1ος Β ́ Σκέλος)“Τόσο εγώ όσο και η ομάδα νοιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας και τα αποτελέσματα του τέταρτου αγώνα του Πρωταθλήματος. Και τις δύο ημέρες οδήγησα σε υψηλό ρυθμό με την άριστα προετοιμασμένη HUSQVARNA FC250 που σε κάθε αγώνα με βοηθάει να επιτυγχάνω τους στόχους μου. Με την δεύτερη θέση στο σύνολο μπόρεσα να μειώσω την διαφορά μου από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Θα προετοιμαστώ κατάλληλα μέχρι τον Σεπτέμβριο και τον επόμενο αγώνα του Πρωταθλήματος για να είμαι έτοιμος να διεκδικήσω τη νίκη”. Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ΜΧ ΤΕΑΜ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον πέμπτο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στα Δουνέϊκα Ηλείας.