Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

YAMAHA: Οι αναβάτες που υποστηρίζει το 2021 στην Ελλάδα

Η μπλε παρουσία σε άσφαλτο και χώμα

Η Yamaha έχει μακροχρόνια και διαρκή παρουσία στους ελληνικούς αγώνες μοτοσυκλέτας και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει για το 2021. Με το ακόλουθο δελτίο τύπου μας ανακοινώνει τους αναβάτες που θα υποστηρίζει αυτή την αγωνιστική σεζόν:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παρουσίαση των υποστηριζόμενων από την Yamaha Αθλητών Ταχύτητας και Off Road

 

Πιστή στην παράδοση και φιλοσοφία της και στηρίζοντας τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας σε όλες τις εκφάνσεις, η Yamaha υποστηρίζει για ακόμα μια φορά τους αθλητές Ταχύτητας και Off Road που θα αγωνιστούν το 2021! Γνωρίστε όλους τους υποστηριζόμενους αθλητές μέσω της νέας σελίδας που δημιούργησε η Yamaha! Η Yamaha έχει χτίσει την φιλοσοφία της γύρω από τον αθλητισμό και στο DNA της είναι ενσωματωμένοι οι αγώνες ταχύτητας και off road. Δεν θα μπορούσε επομένως, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες, να μην συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές στην πορεία τους στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Με μεγάλη υπερηφάνεια επομένως, σας παρουσιάζουμε τους αθλητές που υποστηρίζει η Yamaha για το 2021:

 

OffRoad:

Ανδρέας Ανδρέου

Αντώνης Σάγμαλης

Παναγιώτης Κακολύρης

Δημήτρης Μπαξεβάνης

Βασίλης Πακαταρίδης

Ιάκωβος Παπαδόπουλος - bLU cRU

Χρήστος Ταμβάκος - bLU cRU

Γιώργος Κουκαλιώτης - bLU cRU

Αντώνης Παπανδριόπουλος - bLU cRU

Γιώργος Τσαλίκης - bLU cRU

Δημήτρης Γανωτής - bLU cRU

 

Ταχύτητα:

Γιάννης Περιστεράς

Βασίλης Παντελεάκης

 

Επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της Yamaha, με την παρουσίαση όλων των αθλητών, παρακολουθήστε την πορεία τους και τις διακρίσεις τους και απολαύστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μάθετε περισσότερα εδώ:

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/yamaha-racing-team/[/embed]

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές Καλή Επιτυχία και Πολλές Διακρίσεις!

Γνωρίστε τα νέα μοντέλα της Yamaha από κοντά στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/dealer-locato[/embed]