Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

"Αναβολικά" για Μπόμπους!

Για όλα τα γούστα αλλά για λίγες τσέπες

Εντάξει λοιπόν, έχεις ένα Μπόμπο, τον υπεραγαπάς και θέλεις να τον φτιάξεις λιγάκι. Δεν έχει σημασία αν είναι ο κλασσικός μικρός Μπόμπος των 50 κυβικών ή ο καινούριος μεγάλος των 125 ή οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή του όπως το Grom. Άλλωστε πέρα από τον κινητήρα δεν θα μείνει τίποτα άλλο πάνω του! Αν μείνει κι αυτός δηλαδή, διότι όπως βλέπετε υπάρχουν και κινητήρες με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλείς και αγωνιστικά κάρτερ και “ξηροκάμπανο” συμπλέκτη.

Κάτι που αργά ή γρήγορα θα χρειαστείς, καθώς τα αλουμινένια πλαίσια της G-Craft αντέχουν πολλά γκάζια. Οι τιμούλες ξεκινούν από τα 900 ευρώ για ένα μονής κεντρικής δοκού αλουμινένιο πλαίσιο για τον παλιό μικρό Μπόμπο (Z50 Monkey) και φτάνουν έως τα 2.000€ για εκείνο των δύο δοκών “αγωνιστικό” αλουμινένιο πλαίσιο με πίσω ανάρτηση μοχλισμού για τα Z 125 και Grom 125.

Αν βάλεις και άλλα 2.000-3.000 ευρώ για τον κινητήρα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ, θα έχεις τον υπερ-μπόμπο που ούτε το HRC δεν είχε σκεφτεί πως υπάρχει κόσμος εκεί έξω έτοιμος να το αγοράσει.

Κι αν εκτός από τρελός με λεφτά, έχεις και τάσεις αυτοκτονίας, η G-Craft προσφέρει ζάντες 6 ιντσών διαμέτρου, ώστε ακόμα ένα πετραδάκι στο δρόμο σου να μοιάζει με βράχο όταν περνάς από πάνω του.