Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Από την εξάρθρωση ώμου ο Marquez, κατευθείαν στις...περιπέτειες!

Φυσικός αυτουργός ο Redding!

Όσοι παρακολουθήσατε τον πρόσφατο αγώνα των MotoGP στο Motegi μέχρι τέλους, σίγουρα θα αναρωτηθήκατε τι ακριβώς συνέβη μετά τον τερματισμό και κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του Marc Marquez για την κατάκτηση του έβδομου παγκόσμιου τίτλου του.
Ενώ λοιπόν ο Ισπανός πανηγύριζε έξαλλα για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για το 2018, είχε σταματήσει την μοτοσυκλέτα του έξω από την πίστα και είχε χαθεί στις αγκαλιές του αδερφού του Alex και των φίλων του, όταν έφτασε δίπλα τους ο Scott Redding. Ο Marquez τον αγκάλιασε, αλλά ο Reding ήταν λίγο πιο… εκδηλωτικός και τον χτύπησε λίγο πιο δυνατά στον ώμο για να τον συγχαρεί. "Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά", δήλωσε αργότερα ο Marc. "Συνειδητοποίησα ότι είχε βγει ο ώμος μου και αμέσως ξάπλωσα κάτω. Ο αδερφός μου μαζί με τον Jose (φίλος των αδερφών Marquez) κατάφεραν να μου τον επαναφέρουν. Δεν είναι η πρώτη φορά και ίσως πρόκειται για το αδύναμο σημείο μου μέσα στην σεζόν, καθώς έχει εξαρθρωθεί αρκετές φορές κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Τον Δεκέμβριο θα επισκεφθώ τον γιατρό μου, οπότε την επόμενη χρονιά θα είμαι τέλειος".


Από την άλλη, ο Redding είπε ότι είναι ο πρώτος στην ιστορία που βγάζει τον ώμο ενός εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, ενώ εμείς θα προσθέσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Redding δείχνει να έχει ξεφύγει. Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο selfie με τον ίδιο να ραπάρει σε μια εμφανώς… όχι και τόσο συνειδητή κατάσταση τα ξημερώματα, ενώ και στην Ιαπωνία η εμφάνισή του με τα μωβ κοτσιδάκια δεν συνάδει ούτε καν με το χαλαρό προφίλ που δικαιούνται να έχουν οι αναβάτες των MotoGP. Ο Βρετανός την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει την καριέρα του στα BSB (βρετανικό πρωτάθλημα Superbikes) και όπως φαίνεται το έχει ρίξει στην τρελίτσα και ενδεχομένως σε καταχρήσεις παντός είδους, με την έννοια πως δεν ακολουθεί την απόλυτα περιορισμένη διατροφή των πρωταθλητών. Το γεγονός πως "απολύεται" και "μαλλιά του κάνει μπούκλες" (αν κι αυτό μπορούσε και να μην μπει σε εισαγωγικά) σχολιάζεται και εσωτερικά στην διοργάνωση των MotoGP, θεωρώντας πως δεν έχει πλέον τίποτα να τον περιορίζει. Μάλιστα, μετά το συμβάν ξεκίνησε μια ολόκληρη ιστορία στο Instagram ανάμεσα στους δύο αναβάτες με τον Redding να καλεί τον Marquez να τον συναντήσει σε κάποιο από τα club του Τόκιο όπου απολάμβανε το night life της Ιαπωνίας, με τον Ισπανό να ανταποκρίνεται και τελικά να τον συναντά. Το τελευταίο ποστάρισμα ήταν ένα βίντεο του Redding ο οποίος είχε φορτώσει στην πλάτη του τον Marquez, ενώ έτρεχε στους δρόμους της ιαπωνικής πρωτεύουσας προφανώς έχοντας καταναλώσει μπόλικο αλκοόλ. Η πρόσφατη αλλαγή της συμπεριφοράς του δεν πέρασε ασχολίαστη και από τους Άγγλους σχολιαστές των MotoGP, που δικαιολόγησαν κι αυτοί την εικόνα του, με την επικείμενη μεταπήδησή του σε μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο τωρινός Redding δεν έχει καμία σχέση με την προσωπικότητα που είχαμε γνωρίσει πριν μερικά χρόνια και μάλλον ο Marquez θα πρέπει να προσέξει λίγο τις παρέες του για να μην βρεθεί… στο νοσοκομείο.

Είναι φυσιολογικό μετά από μία τέτοια επιτυχία, να το γιορτάζει αναλόγως, απλά να προσέχει τον Redding. Δείτε το video:

Tags: