Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Σοβαρά τραυματισμένος ο Nicky Hayden! Πρώτες φωτογραφίες

Ενεπλάκη σε ατύχημα με ποδήλατο στην Ιταλία

Τα νέα έρχονται καταιγιστικά από την Ιταλική ειδησεογραφία, ο Nicky Hayden, το Kentucky Kid όπως είναι ευρέως γνωστός, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στους ιταλικούς δρόμους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο του Rimini, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Cesena. Ο Hayden παραμένει διασωληνωμένος, με τις κρανιοεγκεφαιλές κακώσεις και τους τραυματισμούς στο θώρακα, να είναι εκεί που εστιάζουν οι γιατροί αυτή την στιγμή. Ο Hayden που λατρεύει την ποδηλασία, βρισκόταν στον παραλιακό δρόμο, μεταξύ Rimini και Misano Adriatico, το επίνειο ουσιαστικά της περιοχής που έχει δώσει την ονομασία στην πίστα του Misano.

Η πρώτη ένδειξη είναι πως το Peugeot της φωτογραφίας, για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε πάνω στην παρέα των ποδηλατιστών, με τις πρώτες μαρτυρίες να αναφέρουν πως ο Nicky ήταν ο πρώτος που χτύπησε… Η ιταλική τροχαία δεν έχει εκδώσει ακόμα ανακοίνωση και συνεχίζει την έρευνα.

Όλες οι πληροφορίες που διασταυρώνονται αυτή την στιγμή για την κατάσταση του Nicky Hayden , συμπίπτουν δυστυχώς στο ίδιο, πως είναι ιδιαίτερα σοβαρή!

Είναι ένα μικρό σοκ για τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, καθώς ο Nicky Hayden είναι ιδιαίτερα αγαπητός, και είναι ένα σοκ και για εμάς στο MOTO, που μόλις πριν από λίγους μήνες στην αρχή της σεζόν είμασταν μαζί του στο Portimao και μας έδινε πολύτιμες πληροφορίες για το νέο CBR1000RR που μόλις είχε οδηγήσει… Ευχόμαστε να βγει νικητής και από αυτό!

φωτογραφίες από RIMINI TODAY

Tags: